İflas edeceği söylenen kripto şirketi Prime Trust satın alınıyor

Bugün, hakkında iflas edeceği yönünde söylentiler yayılan kripto saklama kuruluşu Prime Trust, rakip şirket BitGo tarafından satın alınacak. Taraflar ön anlaşma sağladı.

etf nedir
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Hakkında iflas noktasına geldiği ve acil fon arayışında olduğu öne sürülen kripto saklama kuruluşu Prime Trust, rakip şirket BitGo tarafından satın alınıyor.

Wall Street Journal‘ın haberine göre, taraflar arasında ön anlaşma sağlandı. İsmi verilmeyen bir Prime Trust yetkilisi, haberleri doğrularken anlaşmanın tamamlanması halinde kripto önemli bir iflas tehlikesinden kurtulmuş olacak.

Kripto para şirketlerine hizmet veren bir banka olan Signature’ın bu yılın başlarında iflas etmesinin ardından Binance US, şirketin bankacılık ortakları ağıyla müşteri fonlarını saklamak için Prime Trust’ı kullanmaya başlamıştı. Binance ve iştiraklerine açılan dava sonrası ise Prime Trust’ın iflas edeceği söylentisi yayılmaya başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR – Binance CEO’sunun şirket içi mektubu basına sızdı

Prime Trust’ı vuran yalnızca Binance’e açılan dava değildi. İflas eden kripto kredi şirketi Celsius da bazı müşterilerinin fonlarını saklamak için Prime Trust ile çalışıyordu. Celsius’un batması, şirketin büyük müşterilerinden birini kaybetmesine yol açtı.

Prime Trust veya BitGo’dan satın alıma dair henüz bir resmi açıklama yapılmadı. Açıklamanın birkaç gün içerisinde yapılması bekleniyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl