SEC davası sonrası dip yapan 6 kripto para

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) adeta kripto paralara savaş açarken, açılan davalar ve yapılan açıklamalar birçok kripto para ve token'ın dip seviyelere inmesine neden oldu. Türkiye'de de ciddi kitlesi olan bazı varlıklar tarihlerinin en düşük seviyesine işte bu dönemde ulaştılar.

piyasa grafik düşüş trendi
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Gary Gensler’ın başkanlık ettiği SEC, kripto paralar konusunda sert adımlar atmaya devam ederken, geçtiğimiz hafta açılan iki davanın ardından bazı altcoin’lerde çok sert düşüşler meydana geldi.

Özellikle cumartesi sabahı Bitcoin’de gelen 600-700 dolarlık sert düşüş, altcoin’leri çok daha dramatik şekilde dip seviyelere indirdi.

Birçok altcoin’in borsalar tarafından delist edilebileceği korkusu ve SEC’nin halihazırda onlarca kripto para ve token’ı “yatırım sözleşmesi” statüsüne koyması, yatırımcıların birçok token’da satış yapmasına neden oldu.

Bazı kripto paralarda ise tarihlerinin en düşük seviyeleri görüldü. 2021 Haziran’ında ilk piyasaya girdiğinde 9 doların üzerine çıkan Mina, geçtiğimiz aylarda büyük bir sükseyle airdrop yapan Arbitrum ile SUI, Gary Gensler’ın bir dönem öve öve bitiremediği ALGO, tüm zamanların dibini gördüler.

İşte SEC davalarının ardından dip yapan kripto paralar ve fiyatları:

ARB – 0.95$
BTT – 0.0000005$
MINA – 0.3794$
SUI – 0.5579$
ALGO – 0.0981$
FLOW – 0.4299$

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl