En büyük Shiba Inu hesabı 1.5 trilyon SHIB aldı

ABD enflasyon verisi ile Fed faiz kararının beklendiği şu günlerde balinaların hareketleri de yakından takip ediliyor. Elinde 5.3 trilyon adetlik token bulunan bir Shiba Inu balinasının Binance ve Coinbase'den 1.5 trilyonluk yeni alım yapması da ses getirdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

ABD’de Coinbase ve Binance’e açılan davalar ve küresel ekonomik durum, kripto paraların da hangi yöne doğru evrileceği konusunda tartışmaların daha da artmasına neden oluyor. İşte tam da bu tartışma döneminde balina hareketleri de firmalar ve bireyler tarafından yakından takip ediliyor.

Binance ve Coinbase detayı…

Elinde bulundurduğu 5.3 trilyonluk SHIB ile en büyük Shiba Inu yatırımcısı konumundaki bir balina, ABD enflasyon verisinin açıklanmasına saatler kala yepyeni ve büyük bir alım yaptı. Balina, 1.5 trilyon adetlik SHIB alımını Binance ve Coinbase borsaları üzerinden gerçekleştirdi. İki borsanın da SEC ile davalık olması, durumu daha da ilginç hale getiriyor.

20 trilyon SHIB transfer etmişti

Alımlar kısa süre içerisinde piyasadaki zincir üstü analiz firmalarının da dikkatini çekti. “0x40B3” ile başlayan adresin sahibi olan bu kişi ya da kurum, 16 Mayıs günü de hesabından 20 trilyon SHIB’i, “0x73AF” ile başlayan bu adrese göndermişti. Ancak bu transferin ardındaki gizem hala bilinmezliğini koruyor.

Shibarium’la mı ilgili?

Sosyal medyada ise bu yeni alımların, Shiba Inu’nun 2. katman çözümü olan Shibarium ile ilgili olabileceği ifade ediliyor. Shiba Inu’nun lider geliştiricilerinden biri olan Shytoshi Kusama, Shibarium’un, ağustos ayından önce temmuz başında hayata geçirilebileceğini belirtmişti. Bu durum bazı yatırımcıların da, piyasanın dip yaptığı bir dönemde fırsat kovaladığı anlamına gelebilir.

Bir dönem en büyük ilk 10 kripto para arasında yer alan Shiba Inu şu anda 19. sırada ve 0,0000067 dolardan işlem görüyor. Toplam piyasa değeri ise 3.8 milyar dolar civarında…

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl