Celsius, altcoin’lerini hareket ettirmeye başladı

Geçtiğimiz sene haziran ayında iflas eden ve bir ay içinde iflas başvurusu yapan Celsius, mahekemeden çıkan onayın ardından, altcoin'lerini hareket ettirmeye başladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu’nun (CFTC), bilerek ve isteyerek dolandırıcılık yapmakla suçladığı Celsius’ta BTC ve ETH’ye çevrilecek olan altcoin‘ler transfer edilmeye başlandı.

Hatırlanacağı üzere 30 Haziran’da iflas mahkemesi, Celsius’un alacaklılar için 1 Temmuz’dan itibaren altcoin’lerini BTC ve ETH’ye çevrilmesi talebini onaylamıştı.

Celsius son dönemde de aktif şekilde birçok altcoin ve sabit coin’i çeşitli cüzdanlara transfer ediyordu. Son olarak zincir üstü takip platformu Lookonchain de konuyla ilgili bilgi verdi. Platformun paylaşımında, altcoin’lerin büyük bölümünün 0x4131 cüzdanına taşındığı belirtildi. Ayrıca Wintermute Trading’e de gönderilen 1393 StaFi (rETH) ETH’ye çevrildi.

70 milyon dolarlık transfer

Arkham Intelligence’ın verdiği bilgiye göre ise şirket, içinde Chainlink (LINK), Polygon (MATIC), Synthetix (SNX) ve Avalanche (AVAX) ile birlikte sabit coin’lerin de olduğu 70 milyon dolar değerde kriptoları transfer etti. Transfer edilen token’ların bir bölümü kripto saklama şirketi Fireblocks, bazıları da sabit coin ihraççısı Paxos’a gönderildi.

Arkham’a göre ise şirketin cüzdanlarında 610 milyon dolarlık kripto para bulunuyor. Bu rakamın yaklaşık 400 milyon dolarlık kısmı ise Bitcoin ve Ether’den 100 milyon dolarlık bölüm ise platformun kendi token’ı CEL’den oluşuyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl