STEPN yaratıcısından yeni Web3 oyunu: 400 bin dolarlık kripto dağıtılacak

Web3 geliştirme stüdyosu ve STEPN yaratıcısı olan Find Satoshi Lab, Gas Hero adındaki yeni kripto oyunu için 2 milyon adet GMT token dağıtacak. Kazanan yarışmacıların oluşturdukları avatarlar Gas Hero'da yer alacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Blok zinciri teknolojisi destekli Stepn uygulamasının yaratıcısı olan Web3 stüdyosu Find Satoshi Lab, yaklaşık 420 bin dolar değerde 2 milyon adet GMT token dağıtacak. Gas Hero adında yeni bir kripto ve video temelli oyun geliştirecek olan şirket, burada yer alacak olan avatarlar için de bir yarışma düzenliyor.

3 ay sürecek olan bu yarışmayı kazananlar, ödül token’lara sahip olacaklar ve oluşturdukları avatarlar da oyunda yer alacak. Şirketten yapılan açıklamada “Kazananlar oluşturdukları avatarın orijinalliğine, tasarımına ve kalitesine göre belirlenecek” denildi.

Gas Hero’nun yıl sonuna doğru tamamlanmış olması bekleniyor. GMT de, oyundaki yönetişim token’ı olarak görev yapacak. Find Satoshi Lab’in oyundan sorumlu yöneticisi olan Johnny Lau, “Oyunun bitiş tarihi yaklaşıyor ve biz topluluğumuzu olabildiğince bu konuya dahil etmek istiyoruz” dedi.

Bilindiği üzere Web3 oyunlarında genelde topluluklar büyük önem taşıyor. Ayı sezonunda yaratılan birçok oyun, topluluklarından fazla destek göremedikleri ve ciddi token satışları geldiği için başarılı olamamıştı.

Özellikle 2022’de kripto dünyasına girdiğinde büyük ilgi gören ve daha sonra Apple ile de anlaşma sağlayan Stepn’in şu anda aylık 500 binden fazla aktif kullanıcısı bulunuyor.

Bir başka kripto oyunu olan NFL Rivals da geçtiğimiz günlerde 1 milyon indirmeyi geçtiğini duyurmuştu.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl