ARKM airdrop’u başladı: Binance listelemesi öncesi fiyat artışı

Binance'in geçtiğimiz hafta açıkladığı yeni launchpad projesi Arkham (ARKM) kendi airdrop dağıtımını gerçekleştirdi. Airdrop alımlarında sorun olmadığı görülürken, ARKM token alım ve satımları da DEX'ler ve bazı merkezi borsalarda ise Binance öncesi açılmış durumda...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Piyasalar hakkında kullanıcılarına önemli ve detaylı bilgiler veren merkeziyetsiz veri platformu Arkham’da airdrop’lar başladı. Şu ana kadar 7 bine yakın hesabın airdrop talebinde bulunduğu belirtilirken, puanı olmayan kullanıcılara yaklaşık 197, bazı yüksek puanlılara ise binlerce token’lık airdrop yapıldığı belirtiliyor. 8 Temmuz günü ve öncesinde platforma kaydolan ve cüzdan adreslerini ekleyenler airdrop’a hak kazandılar.

Alım ve satışlar başladı

Kripto para topluluğunun büyük kısmı Binance’in, ARKM token’ı genel satışa açmasını beklerken bazı yatırımcılar ise merkezi ve merkeziyetsiz borsalar üzerinden erken adım atarak öne geçme yönünde hamleler yapıyorlar.

En büyük DEX Uniswap ve merkezi borsalardan MEXC’de bulunan token’ın fiyatı şu anda yaklaşık 0.6 dolar seviyesinde bulunuyor.

İlk 5 dakika 0.5 dolar!

Bilindiği üzere Binance bugün TSİ 15’te ARKM’yi genel satışa açacak. Borsa bu launchpad’de ilk kez fiyat limiti koyacak. İlk 5 dakikada ARKM fiyatı en fazla 0.5 dolar olacak. Bu rakam ön satış ile ARKM alınan fiyatın 10 katı (0.05 dolardı)

Türk lirası paritesinde de işlemlere açılacak olan ARKM ayrıca,

ARKM/BTC, ARKM/USDT, ARKM/TUSD, ARKM/BNB çiftlerinde de işlem görecek.

ARKM/TUSD paritesinde işlem ücreti alınmayacak.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl