cyber coin nedir

CyberConnect nedir?

CyberConnect, web3 teknolojisi üzerinde çalışan, bireylerin dijital kimlikleri, paylaşımları, ilişkileri ve etkileşimleri üzerinde tam kontrole sahip olmalarını teşvik eden bir sosyal ağ platformudur. Yani Twitter ya da Instagram gibi bir sosyal medya platformu ancak WEB 3.0 teknolojisini kullanıyor.

 

Bu platform, geliştiricilere kullanıcıların kendi dijital varlıklarına sahip olma özgürlüğünü temel alan sosyal uygulamalar geliştirmeleri için olanaklar sunuyor.

CyberConnect’in çıkış noktasının güncel olarak milyonlarca kişi tarafından kullanılan sosyal medya uygulamalarının tek taraflı ve çıkar amaçlı yönetiliyor olması olduğunu söyleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir! | Binance’te listelenen CyberConnect (CYBER) sert yükseldi!

Bu, adil olmayan bir gelir dağılımına ve yenilikçi sosyal özelliklerin sınırlı olmasına yol açıyor. CyberConnect, bu problemi ortadan kaldırmayı hedefleyerek bireylerin dijital varlıklarını ve etkileşimlerini merkezi olmayan ve tarafsız bir teknoloji üzerinden kontrol etmelerine olanak tanıyor. Bu, topluluğun kendi sosyal ağını inşa etmesini ve dijital dünyada gerçek bir özgürlük yaşamalarını sağlıyor.

CYBER Coin nedir?

CYBER coin nedir? CYBER, CyberConnect platformunun temel yönetişim birimi olarak hizmet veren bir tokendir. Sahip olduğunuz CYBER sayısı, platform üzerindeki oylama haklarınızı belirler ve bu hakları başka bir kullanıcıya aktarma olanağınız bulunmaktadır.

Ayrıca, CyberID’nin alımında ödeme aracı olarak kullanılabilir. CyberAccount işlemlerinde, EVM ile uyumlu olan zincirlerde gas ücretlerini ödemek için de CYBER gerekmektedir. CyberDAO ekibi, CYBER’in kullanımını genişletecek daha birçok özellik üzerinde çalışmaya devam etmektedir.

CYBER Coin arzı

1 Ağustos 2023 itibariyle, toplam CYBER arzı 100 milyon adettir. Bununla birlikte listeleme sırasında dolaşımdaki arz 11.038.000 olacaktır. Yani CYBER coin ticarete açıldığında dolaşımda toplam arzın %11’i bulunacaktır.

Okuma Önerisi | WEB 3 Coinleri Hangileri?

CyberConnect sahibi kim?

CyberConnect’in kurucusu ve CEO’su Wilson Wei’dir. Girişimci olan Wilson Wei ilk girişimini (Lina Blockchain( 2017’de Silikon Vadisi’nde kurmuştur. Daha sonra bu girişimi BitTorrent’e satan Wei, 2021 yılında CyberConnect fikrini hayata geçirmiştir.

CyberConnect projesi

CyberConnect, az önce de bahsettiğimiz gibi web3 teknolojisi temelinde çalışan bir sosyal ağ protokolüdür. Bu platformun amacı, kullanıcıların dijital kimlikleri, içerikleri, ilişkileri ve etkileşimleri üzerinde tam hakimiyet kurmalarını sağlamaktır. Bu büyük proje, üç ana bileşenden oluşur:

  1. CyberAccount: ERC-4337 standardına uyumlu bir hesap sistemidir.
  2. CyberGraph: Kullanıcı içeriği ve sosyal bağlantıları için çok zincirli akıllı sözleşmelerle desteklenen, sansürlenemez bir veritabanıdır.
  3. CyberNetwork: Gaz kullanımı açısından etkili ve büyüyebilir bir L2 ağıdır.

Peki, CyberConnect platformunun kişiler için sunduğu değerler nelerdir? İnsanlar neden CyberConnect’i bir sosyal ağ olarak kullanmalı? Projenin yöneticilerine göre cevap aşağıdaki gibi.

  • Geliştiriciler için: Web3 teknolojisiyle çalışan yenilikçi sosyal uygulamalarını, altyapı veya başlangıç zorlukları hakkında endişe duymadan geliştirme yapma fırsatı sunar.
  • İçerik Oluşturucular için: İçeriklerini adil, doğrudan, özgür ve merkeziyetsiz bir çevrede oluşturarak kitlelerine ulaşma ve gelir elde etme olanağı tanır.
  • Kullanıcılar için: Tam kontrole sahip olduğu dijital kimlikleri ve sosyal etkileşimleriyle web3 dünyasına kolayca katılma şansı verir.

Kısacası, CyberConnect, sosyal medyanın geleceğini şekillendirmek ve bireylere dijital dünyada daha çok kontrol sağlamak için tasarlanmış bir platformdur.

CYBER Coin nereden alınır?

CYBER Coin’i dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance üzerinden alabilirsiniz. CYBER 15 Ağustos 2023’te saat 15.00’ten itibaren alınıp satılabilecektir.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

1 yorum

  1. Cenk Yanıtla

    Peki neden 11 milyon adet dolaşıma açılmış. Neden 100 milyon değil.