Binance’te listelenen SEI için airdrop talepleri fiyatı sert düşürdü

Geçtiğimiz gün Binance'te listelenen ve önemli bir yükseliş yaşayan SEI'de airdrop taleplerinin alınmaya başlamasıyla sert düşüş geldi. 0.27 dolara kadar inmiş olan token, Bitcoin'deki düşüşten de olumsuz etkilendi ve 0.17 doları gördü.

sei coin nedir
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dün akşam saatlerinde SEI’de başlatılan airdrop talepleri, token alanların satışlarıyla birlikte fiyatın sert şekilde düşmesine neden oldu. Binance listelenmesi günü 1 dolara yaklaşan fiyat, haberin yazıldığı dakikalarda ise 0.17 dolardan işlem görüyor.

SEI Vakfı’nın geçtiğimiz gün, blok zincirinin ana ağ beta aşamasını duyurduğu token için bu sabah da yoğun talepten ötürü airdrop hakkı kazanan cüzdan sayısının arttığı belirtildi.

İlk etapta 500 bin olan cüzdan sayısı daha sonra 1.5 milyona çıkmıştı.

Airdrop’un bir parçası olarak SEI ekibi kendileri için de yüzde 3’lük bir token ayrımı yaptılar. Bu da yaklaşık 300 milyon token’a tekabül ediyor. Şu anda SEI’de yaklaşık 1.8 milyar token dolaşımda yer alıyor. Toplam arz ise 10 milyar adet token’dan oluşuyor.

Blokzincir teknolojisinde karşılaşılan ölçeklenebilirlik ve kullanıcı deneyimi zorluklarını aşma amacı güden ve Cosmos ekosisteminde bulunan SEI, Web3 uygulamalarının daha yaygın hale gelmesini sağlamayı hedefliyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl