Kripto balinası 2000 Ether aldı: Boğa için mi topluyor?

Kripto paralarda düşüşlerin devam edip etmeyeceği yatırımcıların en çok merak ettiği konulardan ancak bir balinanın bu sabah saatlerinde Binance borsasından 2000 adet Ether alması gözlerden kaçmadı.

ether-ethereum
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Büyük bir kripto balinası bu sabah saatlerinde Binance borsasından 2000 adet Ether aldı. Alınan Ether’lerin toplam değeri yaklaşık 3.36 milyon dolar civarında bulunuyor.

Zincir üstü takip platformu Lookonchain’in paylaştığı bilgiye göre aynı balina Mayıs ayından bu yana 72 milyon dolar değerde 42 bin 800 adet ETH’yi de Binance borsasından çekti. Lookonchain, paylaşımında “Balina, bir sonraki boğa sezonu için ETH topluyor gibi gözüküyor” ifadesini kullandı.

Balinanın cüzdanı yine mayıs ayında açtığı belirtilirken, aynı kişi ya da kurum, haziran ayında da 28 milyon dolar değerde 15.2 bin adet ETH’yi yine Binance’ten çekmişti.

Bilindiği gibi dün de mart ayından bu yana Bitcoin toplayan yeni bir cüzdan ortaya çıkmıştı. Bu cüzdan da, en büyük BTC sahibi 3. cüzdan konumuna yükseldi.

Önümüzdeki dönemle ilgili birçok teori ortaya atılırken, bir sonraki boğa sezonunun ne zaman başlayacağı ya da başlayıp başlamayacağı konusunda tartışmalar da devam ediyor. Uzmanlar ve analistler özellikle 2024 yılındaki Bitcoin ödül yarılanması dönemleri ve ABD genel seçimlerini işaret ediyorlar.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl