Bitcoin’e bastırılmış talep çok yüksek: EY/Paul Brody

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük denetim ve danışmanlık şirketlerinden Ernst & Young’ın (EY) Küresel Blockchain Lideri Paul Brody, kripto paralara yönelik bastırılmış talebin çok yüksek olduğunu iddia etti.

CNBC’ye konuşan Brody, bir ETF piyasaya sürülmedikçe 200 trilyon dolarlık kurumsal fonların kriptoya yatırım yapmayacaklarını söyledi. Brody, “Çok fazla bastırılmış talep var. Büyük bir ensekliğe sahip olan aile ofisleriyle konuştuğumuzda tamamının bir şekilde kriptoya yatırım yaptığını görüyoruz ancak diğer kurumsal fonlardan herhangi biri, ETF veya önemli bir düzenleyici adım olmadığı sürece kriptoya dokunmazlar.” dedi.

Altın ile ilgili yapılan kıyaslamalar hakkında da değerlendirmelerde bulunan EY yöneticisi, “Altın fiyatı yükseldiğinde daha fazla altın çıkarabilirsiniz. Bitcoin gibi kripto paraların fiyatı yükseldiğinde daha fazla Bitcoin çıkarmazsınız. Bitcoin’in ihraç oranı belirlenmiştir ve bir noktada duracaktır.” ifadelerini kullandı. Ayrıca Brody, insanların Bitcoin‘i bir ödeme aracı değil, varlık olarak satın aldıklarının da altını çizdi.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl