Solana tabanlı DEX’ten milyarlarca token’lık airdrop

Solana üzerinde çalışan ve merkeziyetsiz borsa olan Jupiter, büyük bir airdrop başlatacağını duyurdu. Toplam arzın %40'ı 4 bölüm halinde kullanıcılara dağıtılacak. İlk aşama ise gelecek hafta başlayacak ve erken dönem kullanıcılarına 1 milyar adet token dağıtılacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Takas hacmi bakımından Solana üzerindeki en büyük merkeziyetsiz borsa olan Jupiter, kullanıcıları için bir airdrop ödül programı hazırladığını açıkladı.

Projenin anonim kurucusunun X platformu üzerinden yaptığı açıklamaya göe toplamda 10 milyar adet olan token arzının yüzde 40’ı kullanıcılara dağıtılacak. Program 4 bölüm halinde icra edilecek.

Haftaya 955 bin cüzdana airdrop…

İlk aşama ise gelecek hafta başlayacak. Protokol üzerinde en az bin dolarlık takas işlemi yapan erken dönem kullanıcıları toplamda 1 milyar token elde edecekler. 2 Kasım’da alınan ekran görüntülerinden elde edilen bilgilerle, burada 955 bin adet cüzdana dağıtım yapılacak. Bundan sonraki airdrop aşamaları ise yeni kullanıcıları ödüllendirecek.

Airdroptan yararlanmak isteyenlerin kullanacağı web sitesi ise gelecek hafta yayına alınacak. 2021 yılında oluşturulan bu DEX’in arkasında anonim bazı geliştiriciler bulunuyor. Jupiter, birçok DEX’ten elde ettiği likidite bilgisiyle kullanıcılarına en iyi oranları sağlıyor. Borsanın ekim ayındaki toplam hacmi de 1 milyar doları bulmuştu.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl