dYdX için 500 milyon dolarlık kilit açılımı geliyor

Kripto para yatırımcılarının en çok dikkat ettiği unsurlardan biri olan kilit açılımlarında aralık ayına dYdX damga vuracak. Merkeziyetsiz finans projesinde 1 Aralık itibarıyla yaklaşık 500 milyon dolar değerde 150 milyon adet token dolaşıma girecek.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Önümüzdeki 1 haftada kripto paralarda toplamda 633 milyon dolara varan kilit açılımları olacak. Bunlar içinde en çok konuşulacak kilit açılımı ise dYdX’te gerçekleşecek.

Merkeziyetsiz finans projesinde yarın 7 milyon dolarlık kilit açılımı olacak ancak asıl büyük açılım ise 1 Aralık gününde gerçekleşecek. Yaklaşık 500 milyon dolar değerde 150 milyon adet token dolaşıma girecek.

Hatırlanacağı üzere 2023’ün şubat ayında gerçekleşmesi gereken bu açılımlar, aralık ayına ertelenmişti. Sene başında yapılan erteleme açıklamasının ardından da dYdX fiyatında artış olmuştu.

Öte yandan önemli kilit açılımları gerçekleşecek olan tek token dYdX değil. Bu hafda SUI’de 45 milyon dolar, Optimism’de 42 milyon dolar ve 1inch’te de 34 milyon dolarlık token açılımları olacak. Önümüzdeki 7 gündeki toplam kilit açılımları 633 milyon doları bulacak. 12 Aralık günü de Aptos’ta 180 milyon dolarlık açılım olacak.

Solana üzerindeki DEX sağlayıcısı olan Jupiter’de de yapılacak airdrop ile ilgili bilgi verildi. Kullanıcılar paylaşılan web sitesinde cuma günündn itibaren airdrop talebinde bulunmaya başlayabilecekler.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl