İki ayda 80 milyon dolarlık LINK alan balina transferlere başladı

Kripto para piyasaları Bitcoin spot ETF'lerinin onaylanıp onaylanmayacağını merak ederken, balinalar da beklentilerine göre hareket etmeye devam ediyor. Son ayların yükselen token'ı LINK'i ciddi şekilde toplayan bir balina ise Binance borsasına önemli miktarda transfer yaptı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin’in yükselişine ayak uyduran sınırlı sayıda altcoin’den biri olan Chainlink’te (LINK) eylül ve ekim aylarında 80 milyon dolarlık alım yapan bir balina Binance borsasına transferler yapmaya başladı.

81 cüzdanda 11 milyon adet LINK

Zincir üstü takip platformu Lookonchain’den gelen bilgilere göre; iki ayda şu anki değeri 80 milyon doları aşan yaklaşık 11 milyon adet LINK alan balina, 22 Kasım’dan itibaren token’ları Binance borsasına göndermeye başladı. Balina LINK’leri 81 adet cüzdana bölmüştü.

14 milyon dolar kâr

Balina şu ana kadar Binance’e 1.92 milyon adet LINK gönderdi. Bu token’ların değeri yaklaşık 28 milyon dolar civarında bulunuyor. Balina eğer bu token’ları şu anda satarsa 14 milyon dolara varan bir kâr yakalamış olacak.

Koreli borsalar toplamıştı

Eylül ayına kadar 5-6 dolar civarında syreden LINK, ekim ayı itibarıyla ise yükselişe başlamış ve 16 doları da aşmayı başarmıştı. Güney Kore’nin en büyük borsalarından olan Bithumb ile Upbit de bu yükseliş döneminde yüzbinlerce LINK toplamışlardı.

Chainlink’te toplam arzın yüzde 56’sı dolaşımda bulunuyor. Bu 81 cüzdanlı balina ise toplam arzın şu anda %1.1’ine sahip konumda. Arzın %20’den fazlası ise borsaların elinde bulunuyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl