Bitcoin yükselişi balina hareketlerini artırdı: “Panikle 730 BTC gönderdi”

Bitcoin'in gece saatlerinde 40 bin, bugün ise 42 bin doları aşması balina hareketlerini ciddi şekilde artırdı. Bir balina Binance'e 1000 BTC yollarken, bir başka büyük hesap ise 42 binlik fiyatta gelen düşüşün ardından yine Binance'e 730 adet BTC gönderdi. Lookonchain bu balinaın hareketini "panik transferi" olarak yorumladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto paralarda boğa sezonunun gelip gelmediği ve fiyatların nereye kadar yükseleceği merak konusu olurken, balina hareketleri de yatırımcıların ve araştırmacılarn gözünden kaçmıyor.

Lookonchain’in verilerine göre, büyük miktarda Bitcoin tutan bir balina Binance borsasına 1000 adet BTC yolladı. Balinanın transferi esnasında Bitcoin 41.500 dolardaydı.

“Panik transferi yaptı”

Bitcoin’in 42 bin doları aştıktan sonra sert şekilde geri çekilmesi de balinaların hareketlerini artırdı. En büyük kripto paranın kısa sürede 41.500’e geri çekilmesi, bir balinanın yine Binance’e 730 adet BTC yollamasına neden oldu. Zincir üstü takip platformu Lookonchain, bu transfer için “Balinadan panik transferi…” yorumunu yaptı.

Bu balina, son olarak 2022’nin kasım ayında Bitcoin 19 bin dolardayken ve ayrıca 20 bin doların üzerindeyken haziran (2023) ayında Binance’ten 2200 adet BTC çekmişti.

48 milyon dolar kârı var

Balinanın Binance’e yolladığı 730 adet BTC’yi satıp satmadığı bilinmiyor ancak cüzdanda durmaya devam eden yaklaşık 1500 BTC’deki kârı ise 48 milyon dolar civarında bulunuyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl