AAVE yatırımcısı balina 3.5 senede 12.5 milyon dolar kâr etti

Kripto paralardaki yükseliş erken dönem yatırımcısı olan kişilerin de uzun vadede büyük kazançlar elde etmesini sağlıyor. 2020'de 500 bin dolarlık AAVE alan bir balinanın varlığı 13 milyon dolar değere ulaştı. Balina, 3 milyon dolarlık satış yaptı ve ilk yatırım miktarını şimdiden katladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bir kripto balinası yaklaşık 3.6 yılda 500 bin dolarını 13 milyon dolara çevirmeyi başardı. Zincir üstü takip platformu olan Lookonchain’in verdiği bilgiye göre balina 2020 yılında işlemlerine başladı.

500 bin dolarlık USDC ile 6 Mayıs 2020’de LEND alan yatırımcı, daha sonra bu token’ları AAVE’ye çevirdi. O günden bu yana AAVE’lerini elinde tutan yatırımcı, seneler sonra ise satış yaptı.

Bu gece saatlerinde Cumberland üzerinden satış yapan balina, 30 bin AAVE’yi 3 milyon dolar karşılığında elinden çıkardı. Balinanın elinde hala yaklaşık 10 milyon dolar değerde 100 bin adet AAVE bulunuyor.

Eğer balina bu token’ları da satarsa 500 bin dolarını yaklaşık 3.5 senede 13 milyon dolara çevirmiş olacak ve toplamda 25 katlık bir kazanç elde edecek. Eğer kripto paralardaki yükselişler devam ederse, bu kazanç çok daha fazla olabilir.

Balinaın alım yaptığı Mayıs 2020’den sonra yaz aylarında bugün “DeFi yazı” olarak da bilinen dönem yaşanmış ve AAVE, Compound, SNX, UNI gibi birçok merkeziyetsiz finans token’ı çok büyük yükselişler yaşamıştı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl