Gizemli balina kripto borsalarına dün 239 milyon dolar aktardı

Kripto dünyası dün gece yaşanan sahte SEC tweet'ini konuşmaya devam ederken, büyük balinalar (veya kurumlar) ise piyasaya önemli miktarlarda para sokmaya devam ediyor. Son olarak dün bir balina "Tether Hazinesi"nden çektiği 239 milyon dolarlık USDT'yi borsalara gönderdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para yatırımcılarının 2024 yılı için bir boğa sezonu yaşanması yönündeki beklentileri devam ederken, borsalara da önemli miktarlarda USDT girişleri görülüyor. Ayrıca Tether’in ürettiği USDT miktarı da her geçen gün artıyor.

Son 3 ayda 2.88 milyar dolar aktardı

Zincir üstü veri platformu Lookonchain’in paylaştığı bilgiye göre, son 3 ayda borsalara 2.88 milyar dolar aktaran bir balina/kurum, dün de 239 milyon dolarlık transferlerde bulundu. Balina, Tether Hazinesi olarak da bilinen cüzdandan elde ettiği 239 milyon dolarlık USDT’yi; OKX, Kraken ve Coinbase borsalarına transfer etti.

Tether şirketi 1 milyar dolarlık USDT bastı

Öte yandan en büyük sabit coin olan ve Bitcoin ile alt coin’lerin alımında en çok kullanılan varlık konumundaki USDT’ye olan talep de artıyor. Talep arttıkça ise Tether şirketi daha çok uSDT üretiyor. şirket son olarak dün 1 milyar dolarlık USDT bastı. Firma, 4 gün önce de 2 milyar dolarlık USDT üretmişti.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl