Airdrop dağıtacak olan Solana tabanlı Jupiter’in token çıkarma günü açıklandı

Solana tabanlı bir merkeziyetsiz borsa sağlayıcısı olan Jupiter, token çıkaracağı günü açıkladı. 31 Ocak günü çıkarılacak olan JUP token'la beraber, ertelenen ve 955 bin cüzdanı kapsayan airdrop da başlayacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Solana ekosisteminin en çok kullanılan DEX sağlayıcısı olan Jupiter, uzun zamandır beklenen token gününü 31 Ocak olarak açıkladı. JUP token’ın çıkmasının ardından, kasım ayında duyurulan ancak daha sonra ertelenen airdrop da başlatılmış olacak.

Meme token da çıkıyor

Yeni bir platform başlatacaklarını da belirten Jupiter’in anonim kurucusu Meow takma adlı kişi, JUP token’ın da bu testler de büyük katkı vereceğini söyledi. Bu denemelerde mockJup adında bir de token kullanacaklarını belirten Meow, ardından bir de meme token çıkaracakları bilgisini verdi ve “Bu token mockJup gibi olmayacak. Gerçek bir token, bir meme coin olacak” dedi.

Bunun gerçek bir meme coin olacağını ve adının ne Jupiter ne de meow olacağını ifade eden kurucu “Sadece bekleyin” dedi.

Jupiter token’ın whitepaper’ının da, token’ın çıkarılmasından hemen önce tamamlanacağı bilgisi verildi.

Airdrop koşulları değişmedi

Kasım ayında duyurulan ancak ertelenen airdrop’un ise koşullarının değişmediği görülüyor. Hatırlanacağı gibi 10 milyar adet olan token arzının yüzde 40’ı, 4 bölüm halinde kullanıcılara dağıtılacaktı. Toplamda 955 bin cüzdan airdrop hakkı kazanırken, cüzdan ekran görüntülerinin ise çok önceden alındığı ve bundan sonrası için işlem yapanların airdrop hakkı kazanamayacağı da bildirilmişti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl