Kripto trader’ı 19 saatte 220 kat kazanıp 3 bin doları 650 bine çevirdi

Son dönemde özellikle Solana bazlı token'larda gördüğümüz büyük meme coin kazançlarından biri, bu kez Ethereum tabanlı bir token'da yaşandı. Bir trader sadece 19 saatte, aldığı SNOW token'ı üzerinden 220 katlık bir kazanç elde etti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Ethereum tabanlı bir token olan SNOW alan yatırımcının elde ettiği kâr, birçok kripto yatırımcısını şaşırttı. Bu kişi sadece 1.3 Ether harcayıp, 387 trilyon adet SNOW alırken token’lar da, tüm SNOW arzının %44’üne denk geliyordu.

Sadece 5’te 1’ini sattı

Zincir üstü takip platformu Lookonchain’in verdiği bilgiye göre bu balina elindeki token’ların ise 19 saat sonra 5’te birini sattı ve büyük kâra geçti. 72 trilyon adet SNOW satan balina, 53.4 ETH elde etti. Balinanın buradaki kârı yaklaşık 120 bin dolardı.

Toplam arzın yüzde 35’i hala elinde

Kimliği bilinmeyen bu trader’ın elinde ise hala 315 trilyon adet SNOW bulunuyor, ki bu token’lar da toplam arzın %35’lik bölümüne tekabül ediyor. Balina eğer şu anda elindeki tüm token’ları satarsa 535 bin dolar daha kâr etmiş olacak.

Bu işlemlerin ortaya çıkması ve sosyal medyada yayılması ise kullanıcıların “insider trading” iddialarını ortaya atmasına neden oldu.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda da, özellikle Solana bazlı meme coin’lerde buna benzer kârlar görülmüş hatta, balinaların, token’ların çıkarılmasından bazen dakikalar, bazen de saniyeler sonra alım yaptıkları dikkat çekmişti. Bunlar da yine içeriden bilgi alan ya da projenin direkt olarak sahibi olan kişilerin bu alımları yaptığı intibasını uyandırmıştı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl