Solana tabanlı token Jupiter (JUP) OKX tarafından da resmen açıklandı

Solana ekosisteminin en bilinen ve en çok likiditenin bulunduğu merkeziyetsiz borsası Jupiter'in kendi token'ı olan Jupiter (JUP), OKX borsası tarafından resmen açıklandı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Airdrop’u aylardır merakla beklenen ve en sonunda 31 Ocak günü için açıklanan Jupiter, büyük borsalar tarafından da listelenmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Bybit borsasının yaptığı açıklamanın ardından şimdi de OKX borsası, JUP listeleyeceğini duyurdu.

Airdrop 31 Ocak’ta

Bilindiği üzere Jupiter adlı merkeziyetsiz borsa sağlayıcısı, Solana ekosisteminde en çok kullanılan platformlardan biri ve aynı zamanda kullanıcılarına en uygun komisyon fiyatlarını önermesiyle popüler hale geldi.

Jupiter’in uzun zamandır beklenen hatta kasım ayında ertelenen airdrop’u da 31 Ocak günü yapılacak. 10 milyar adet olan token arzının yüzde 40’ı, 4 bölüm halinde kullanıcılara dağıtılacak. Airdrop için ekran görüntüleri ise daha önceden alınmıştı ve yeni işlem yapan kullanıcılar bu airdrop’tan yararlanamayacak.

OKX’ten yapılan açıklamada ise JUP token için yatırma işlemlerinin bugün TSİ 11’de başladığı ifade edildi. Ancak alım satım işlemleri ise henüz başatılmadı. Borsa, token’ın gereklilikleri karşıladıktan sonra işleme açılacağını kaydetti ancak bu konuda detay verilmedi.

OKX’in, airdrop’un ardından işlemleri başlatmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bybit borsası da 1 Şubat için listeleme açıklaması yapmıştı.

Jupiter platformu, airdrop’la birlikte, bir de meme coin çıkaracağını açıklamıştı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl