Jupiter (JUP) airdrop’u için 9200 cüzdan açtı, 1.1 milyon dolar kazandı

Aylar sonra heyecanla beklenen airdrop'unu dün tamamlayan Juipter'de, bir kullanıcının çılgınca bir hareketle 9246 adet cüzdan açtığı ve toplamda 1.1 milyon dolarlık airdrop elde ettiği ortaya çıktı. Kripto yatırımcısı token'larının çoğunu sattı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Solana ekosisteminin en büyük DEX sağlayıcısı olan Jupiter, en sonunda merakla beklenen airdrop’unu tamamlarken, bir kullanıcının ise airdrop’tan olabildiğince fazla yararlanmak için 10 bine yakın adette cüzdan açması şaşkınlık yarattı.

1.1 milyon dolarlık airdrop elde etti

Zincir üstü veri platformu olan Lookonchain’den alınan bilgilere göre bir kullanıcı, 9246 adet Jupiter cüzdanı vasıtasıyla 1.85 milyon adet JUP token elde etti. 1.1 milyon dolar değerindeki bu token’ların 1.4 milyon adedini 0.63 dolardan Jupiter platformu üzerinden satan kullanıcı, 121 bin adet token’ı da Bybit ve MEXC borsasında sattı.

Kullanıcının elinde ise son olarak yaklaşık 200 bin dolar değerde 319 bin adet JUP token kaldığı görülüyor.

Jupiter, Solana ekosisteminin en büyük DEX sağlayıcı sistemi olarak biliniyor. Platform, merkeziyetsiz şekilde trade yapmak isteyen kullanıcılara ekosistem içerisindeki en uygun fiyatları veriyor.

JUP token; Binance ve OKX dahil birçok büyük borsa tarafından da listelenmiş ve token’ın dün işleme açılmasının ardından fiyat 2 doların da üzerine çıkmıştı. JUP fiyatı haberin yazıldığı dakikalarda ise yaklaşık 0.5 dolardan işlem görüyor.

Jupiter geliştiricileri JUP airdrop’undan birkaç gün önce de, WEN adında bir meme coin çıkarmışlardı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl