Starknet heyecanla beklenen airdrop detaylarını açıkladı

Ethereum 2. katman projesi Starknet, daha önceden duyurduğu airdrop'uyla ilgili detayları açıkladı. 1.3 milyon adede yakın cüzdan STRK token alma hakkı elde ederken, dağıtımlar ise 20 Şubat'ta başlayacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Starknet Vakfı, kendi token dağıtım süreciyle ilgili detayları paylaştı. Ekosistem dapp’larının erken dönem kullanıcılarından, ağ katılımcılarına, Ether stake edenlerden StarkEx kullanıcılarına kadar 1.3 milyon cüzdana airdrop yapılacak.

700 milyon adetten fazla STRK token…

Airdrop 700 milyon adetten fazla STRK token’ı kapsayacak. 20 Şubat günü, cüzdanlar aidrop için talepte bulunmaya başlayabilecekler. Talepler 20 Haziran gününe kadar alınmaya devam edecek.

Airdrop’tan en çok faydalanacak olan grup ise, Starknet kullanıcıları olacak. Airdrop için ayrılan token’ların %50.8’i bu gruba dağıtılacak. Ether stake edenler %21.8 ve StarkEx kullanıcıları da %9.5’lik paya sahip olacaklar.

Airdrop yapılacak olan token adedi (700 milyon), toplam arzın yüzde 7’sine tekabül ediyor.

Öte yandan airdrop hakkı kazanan cüzdan sayısının en çok StarkEx kullanıcıları arasında olduğu görülüyor. StarkEx kullanan 622 bin 996 cüzdan airdrop alabilecek.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl