Andreessen Horowitz’ten kripto startup’ı EigenLayer’a 100 milyon dolar

Kripto dünyasındaki yatırımlarıyla bilinen Andreessen Horowitz, son dönemin en çok konuşulan startup'ı EigenLayer'a 100 milyon dolar yatırım yaptı. Açıklamayı ise EigenLayer kurucusu Sreeram Kannan yaptı.

Risk sermayesi şirketi Andreessen Horowitz
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Web3’ten metaverse’e ve merkeziyetsiz finans alanına kadar kripto dünyasındaki birçok şirkete yaptığı önemli yatırımlarla bilinen Andreessen Horowitz, “restaking” faaliyetleri ve hizmetleriyle bilinen EigenLayer’a 100 milyon dolar yatırım yaptı.

ABD medyasından Bloomberg’e bir röportaj veren EigenLayer kurucusu Sreeram Kannan, yapılan yatırımı resmen açıkladı.

EigenLayer kurucusu yatırım turunda sadece Andreessen Horowitz şirketinin bulunduğunu ifade etti. EigenLayer, geçtiğimiz sene mart ayında da Blockchain Capital’ın liderlik ettiği bir yatırım turunda 50 milyon dolar toplamıştı.

Boğa ya da ayı sezonu fark etmeksizin kripto şirketlerine olan yatırımlarına devam eden Andreessen Horowitz (a16z), ayı sezonunun tam da ortasında 2022 yılında, 4.5 milyar dolarlık bir kripto fonu başlatmış ve önemli yatırımlar almıştı.

Airdrop bekleyenlere kötü haber

EigenLayer, Türk kripto topluluğu tarafından da ciddi şekilde ilgi gösterilen bir proje oldu. Özellikle son dönemde sayısı artan airdrop’lar, bir puan sistemine dayalı olarak çalışan EigenLayer’ın da benzer bir adım atacağı beklentisini oluşturmuştu.

Ancak Kannan, şu an için bir token çıkarma düşüncelerinin olmadığını belirtti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl