Sosyal medya devi Bitcoin ve altcoin yatırımlarını açıkladı: “Daha fazla alacağız”

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto paraları bir yatırım aracı olarak bilançosunda değerlendiren şirketlere Reddit de eklendi. New York Borsası’nda halka arz olmak üzere başvuru yapan şirket, ABD’nin SPK’sı SEC’ye sunduğu belgelerde BTC, ETH ve MATIC’e yatırım yaptığının bilgisine yer verdi. Söz konusu yatırımlar, şirketin nakit fazlasıyla yapıldı ve gelecekte de yapılmaya devam edileceği belirtildi. Bununla birlikte yatırım miktarları paylaşılmadı.

Reddit, böylece MicroStrategy, Tesla ve Block gibi bilançosunda Bitcoin’e yer veren şirketler arasına dahil oldu. Reddit’in yatırım açıklamasının ardından Bitcoin, 52 bin dolar, Ether ise 3 bin doların üzerine çıktı. Açıklama, en büyük etkiyi ise MATIC’te gösterdi. MATIC, yüzde 10’dan fazla yükselerek 1.06 doları gördü.

Yılın ilk büyük halka arzı için başvurdu

Halka arz izahnamesini sunan Reddit, New York Borsası’nda RDDT koduyla işlem görecek. Şirketin beklenen halka arzının mart ayında yapılacağı tahmin ediliyor. Reddit’in halka arzı, teknoloji alanında yılın ilk büyük halka arzı olacak.

Paylaşılan bilgilere göre Reddit, 2023 yılında 804 milyon dolar gelir elde etti ve gelirleri bir önceki yıla göre yüzde 20 arttı. Kuruluşundan bu yana net zararda olduğunu bildiren reddit, 31 Aralık’ta sona eren 2023 yılı için 90.8 milyon dolarlık net zarar açıkladı. Bu rakam, bir önceki yıl 158.6 milyon dolardı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl