Vechain (VET) yeni Web3 platformu VeBetterDAO ve airdrop’unu duyurdu

Önemli tedarik zinciri projelerinden biri olan Vechain, yeni platformu VeBetterDAO'yu bugün resmen açıkladı. Birçok merkeziyetsiz uygulamanın birbiriyle etkileşim halinde olabileceği sistem, kullanıcı hareketleri üzerinden airdrop da verecek. Platformun B3TR ve VOT3 olarak da iki token'ı olacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Son günlerde kendi token’ı olan VET’in yükselmeye başladığı Vechain projesi, yeni bir platform duyurdu. Merkeziyetsiz finans uygulamaları olan dApp’lerin yer alacağı VeBetterDAO platformu Vechain benimsenmesini artırmayı ve kullanıcı dostu uygulamalar içermeyi hedefliyor.

Platform, Alfa (testnet) ve Beta (ana ağ) fazlarının ardından 30 Haziran günü resmen başlatılacak. Şu anda alfa döneminde bulunan platformu kullananlar, airdrop’lar vasıtasıyla B3TR token kazanabilecekler.

B3TR token’ı VeBetterDAO için bir teşvik görevi görecek. Bu token ile beraber DAO Hazinesi Yönetimi, sistemi kullanan katılımcıların ödüllendirilmesi ve sürdürülebilir dApp’ler için teşvik sağlanmış olacak.

1’e 1 şekilde B3TR ile desteklenecek olan VOT3 da, VeBetterDAO’nun yönetişim token’ı olacak. Bir takas havuzu vasıtasıyla da B3TR ile VOT3 token’ları takas edilebilecek.

VeChain, VeBetterDAO kullanıcı tabanını oluşturmak için önümüzdeki aylarda 4 adet B3TR airdrop kampanyası da düzenleyecek. 28 Şubat – 30 Haziran tarihleri arasında toplam 1 milyon B3TR token dağıtılacak.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl