Binance kullanıcılarının listelenmesini en çok istediği coin’ler belli oldu

Binance borsasının dün açıkladığı ve vadeli işlemlerde listelenecek coin'lerin kullanıcılar tarafından tahmin edilebileceği Futures Next platformunda oylanan kripto/token'lar ilk günden belli bir mesaj verdi bile… Kullanıcıların büyük bölümünün meme coin'leri seçmesi dikkat çekiyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Binance kullanıcıları, platformda daha çok meme coin görmek istiyor. Borsanın dün açıkladığı Futures Next platformunda çeşitli coin’leri oylayan kullanıcılar Wen, Pandora, Coq Inu, Baby Doge Coin gibi birçok meme coin’in de platformda listelenmesi gerektiğini düşünüyor.

Bilindiği üzere Futures Next platformu bir istek ya da talep yeri değil. Yani kullanıcılar sadece bir sonraki listelenecek coin’i tahmin etmeye çalışıyorlar. Tahminlerin doğru olması durumunda ise indirim ve işlem kuponları kazanacaklar.

Ancak tahminler tabii ki kullanıcıların isteklerini de yansıtıyor.

Coin’lerin başında ise 61 bin oyla yapay zeka odaklı çıkarılan Delysium (AGI) geliyor. 61 bin 800 oy alan bu token’ın arkasında ise 21 bin 880 oyla Bittensor (TAO) var.

Bu iki kriptonun arkasından ise meme coin’ler geliyor. WEN (12.600 oy), Baby Doge Coin (8.155 oy) ve Coq Inu (5.230 oy), Binance kullanıcılarının sunduğu seçenekler arasında yer alıyorlar.

En büyük meme coin’lerden biri olan Shiba Inu ekosisteminin bir token’ı olan BONE için de 5140 oy çıktı.

Son dönemin fazlaca trade edilen token’ları Metis, Mantle ve Akash da yine vadeli işlemlerde listeleneceği düşünülen/istenen kripto paralar olarak gözüküyorlar.

Binance dün yaptığı açıklamada, burada belirtilen token’ların kendi listeleme prosedürleri üzerinde bir etkisi olmayacağını açıklamıştı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl