Verge için iyi bir gün: Bitfinex’in ardından şimdi de Abra’ya ekleniyor

Mobil kripto para uygulaması Abra, platformuna 5 yeni dijital para ekleyeceğini bildirdi. Bu kripto paralar arasında Verge'ün yanı sıra Monero, NEO, NEM ve Lisk de yer alacak. Gün içinde Bitfinex'ten de Verge'ün listeleneceği haberi gelmişti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Mobil kripto para uygulaması Abra, platformuna 5 yeni dijital para ekleyeceğini bildirdi. Kullanıcılar artık Abra uygulaması üzerinde artık Monero, NEO, NEM, Lisk ve Verge‘ü kullanabilecekler.

Şirketten yapılan resmi açıklamada, “Abra uygulamasına Monero, NEO, NEM, Lisk ve Verge’ü ekleyeceğimizi duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Abra uygulaması ile 25 kripto para ve 50’den fazla itibari para birimiyle yatırım yapabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında ise, “Bu yeni dijital paralar önümüzdeki hafta platformda canlı olduğunda haber vereceğiz.” denildi.

75 ülkeden kullanıcısı bulunan Abra, en aktif şekilde ABD, İngiltere, Filipinler, Kanada, Avustralya ve Almanya’da kullanılıyor. Uygulamada en popüler kripto para birimleri ise Bitcoin, Ripple, Ethereum, Litecoin ve Stellar Lumens.

→ ETHEREUM’UN KURUCUSU VITALIK BUTERIN: SHARDING GELİYOR

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl