Justin Sun, EigenLayer airdrop’unun en büyük kazananı oldu

Tron'un kurucusu Justin Sun, EigenLayer'ın düzenlediği airdrop'ta 3.62 milyon EIGEN almaya hak kazandı. Sun, böylece airdrop'tan bireysel olarak en çok kazanç elde eden kullanıcı oldu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Tron’un kurucusu ve Ethereum yatırımcısı Justin Sun, yeniden-stake protokolü EigenLayer’ın düzenlediği airdrop’ta bireysel olarak en çok kazanan kullanıcı oldu. Sun, tek başına 3 milyon 620 bin EIGEN almaya hak kazandı ancak bu durum şaşırtıcı değil.

3.33 milyar dolarlık ETH kilitlemişti

Tron’un kurucu ismi, EigenLayer’ın önümüzdeki ay piyasaya süreceği EIGEN adlı token için aylar öncesinden harekete geçmişti. Şubat ayı başında diğer protokollerdeki ETH’lerini çeken Sun, tamamını EigenLayer’a yatırmıştı. Yatırdığı tutar, o günün fiyatıyla 3.33 milyar dolara denk gelen 1 milyon 350 bin ETH’ydi. Tutar çok büyük olunca ödülü de büyük oldu.

Sun’ın dağıtılacak token’ın önemli bir bölümünü tek başına alması, küçük yatırımcıların tepkisine neden oldu. Bazı kullanıcılar, EigenLayer’ın politikasını eleştirdi.

EIGEN, ilk etapta 1.67 milyar adet arzla piyasada olacak. Bu arzın yüzde 45’i topluluğa ayrıldı. EIGEN’ın 10 Mayıs’ta borsalarda listelenmesi bekleniyor. Proje, şubat ayında ABD’nin büyük yatırım şirketlerinden olan Andreessen Horowitz’den 100 milyon dolar yatırım almıştı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl