LayerZero CEO’sundan airdrop açıklaması: Az bir bölüm hak kazanacak

Geçtiğimiz günlerde şirket çalışanlarının airdrop alma hakkı bulunmayacağı açıklamasında bulunan LayerZero Labs kurucularından ve CEO'su Bryan Pellegrino, yeni bir bilgi daha verdi. Pellegrino Telegram üzerinden verdiği detayda, yaklaşık %10'luk bir kesimin airdrop için hak kazanma ihtimalinin olduğunu, kalan milyonlarca adresin ise "gerçek olmadığını" belirtti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Farklı blok zincirleri arasında doğrudan iletişimi sağlayan bir protokol olan LayerZero’da kurucu ve CEO Bryan Pellegrino, sadece %6 ilâ %13 arasındaki adreslerin gerçek olduğunu ve bunların airdrop’a hak kazanacağını belirtti.

Pellegrino Telegram üzerinden verdiği bilgide şu ifadeleri kullandı:

“Adreslerin sadece yarısına yakınının bir adet işlem yaptığı düşünüldüğünde 6 milyon adresten sadece 400 ilâ 800 bin adedinin gerçek olduğunu tahmin edebiliriz. Bu da aslında airdrop için %6.67 ilâ %13.33’lük kısmın hak kazanacağı anlamına geliyor”

Pellegrino geçtiğimiz günlerde de, LayerZero Labs çalışanlarının hiçbir şekilde airdrop hakkı elde etmeyeceği bilgisini vermişti.

LayerZero Labs, airdrop’lar için ekran görüntleri alımlarını 1 Mayıs günü başlatmıştı.

LayerZero sayesinde kullanıcılar ve DApp’ler, birden fazla blok zincirinde varlıklarını ve verilerini sorunsuz bir şekilde saklayabiliyor ve başka ağlara da aktarabiliyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl