Balinalar da kaybeder: Ether ve iki altcoin’de 8.4 milyon dolar zarar

Bitcoin'in çok sert bir yükseliş yaşaması ve 73 bin dolara kadar yükselmesi, beklentilerin aksine altcoin'lere yaramadı. Birçok kripto yatırımcısı, özellikle BTC paritesinde büyük kayıplar yaşarken, bir balinanın milyon dolarlık alımları da dev bir zararla sonuçlandı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bir kripto balinası, yaptığı satışlarla milyonlarca dolarlık zararını kabul etti. Zincir üstü verilere göre Ether, Arbitrum ve Optimism alımları yapan balina, düşüşlerin ardından zararı kabul etti ve USDC’ye döndü.

1inch ve Uniswap merkeziyetsiz borsalarında işlemlerini yapan balina, 6714 adet Ether (19.5 milyon dolar), 428 bin OP (1 milyon dolar) ve 901 bin ARB (882 bin dolar) sattı.

Balina; Ether satışıyla birlikte 6.45 milyon dolarlık zararı da kabullenmiş oldu. Zarar miktarı Optimism için 902 bin dolar, Arbitrum için de 1.08 milyon dolardı.

Bitcoin’de ocak ayından bu yana görülen sert yükseliş hareketi altcoin’lere yaramamış ve özellikle BTC paritesinde çok sert erimeler yaşanmıştı. Altcoin’lerin büyük bölümü, dolar paritesinde de istenen yükselişi bir türlü gösterememişti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl