Binance’in CEO’sundan Bitcoin yorumu: Bu düşüşler birkaç yıl sonra unutulacak

Binance'in kurucusu ve CEO'su Changpeng Zhao, katıldığı bir podcast'te Binance, Binance Coin ve Bitcoin'e dair açıklamalarda bulundu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Podcast’ler kripto para dünyasında ayrılmaz bir rol oynuyorlar. Crypto 101’in podcast’i sırasında Binance CEO’su Changpeng Zhao ile bir röportaj yapıldı. Borsaların popülerliği göz önünde bulundurulduğunda, Zhao’nun bu röportajdaki görüşlerine olan talep de doğal olarak fazla oluyor.

Bu özel podcast sırasında Zhao, kripto para piyasasına neden girdiği ve Binance borsasını neden başlattığına değindi.

Changpeng Zhao’nun hikayesi

Çoğu insan Zhao’nun Binance’ın CEO’su olduğunu bilse de onunla ilgili diğer şeyleri gözden kaçırmak çok kolay.

Çoğu şirket CEO’suna benzer bir şekilde, neden bir kripto borsasını başlattığına dair çok iyi bir sebebi var. Gençliğini ülkeden ülkeye seyahat ederek geçirdikten sonra, küresel bazda para ile ilgili sorunları biliyordu.

İşte bu Zhao’nun kripto para borsası başlatma kararında etkili oldu.

Zhao bu konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Bu benim kripto para borsası konusunda üçüncü girişimim. Bitcoin’in ortaya çıkmasından sonra 2013 yılında bir kripto para borsası kurmak istedim. Ancak her şey bunun gerçekleşmesi için çok yeniydi. 2015’te OKCoin’den ayrıldıktan sonra bu plan tekrar ortaya çıktı, ancak bu sefer de piyasa yeterince büyük değildi. Poloniex zaten o zaman büyük bir isimdi. Sonunda 2017’de Binance’i piyasaya sürdük. ”

Öyle bile olsa, bir kripto para borsası yürütmek kolay bir iş değil.

Zhao, kendi platformunu başlatmadan iki buçuk yıl boyunca diğer borsalara hizmet veren bir teknoloji şirketi kurdu. Buradan edindiği tecrübe ve bilgi, Binance’i sadece on iki günde bir ICO’dan çalışan bir platforma götürdü.

Bu olağanüstü başarı normal şartlarda mümkün olamazdı.

Binance Coin ve Bitcoin

Borsalar her zaman kendi yerel token’larını yayınlamaz ama yine de Binance platformu kendi token’ını yayınladı. Binance Coin olarak bilinen token, piyasadaki en hızlı büyüyen dijital varlıklardan biri haline geldi. Bu kısmen işlem platformunun başarısından kaynaklanıyor. Zhao bu konuda çok endişe etmese de bu para biriminin geleceği parlak görünüyor. Zhao, bu konuyu şöyle açıklıyor:

“Genelde güne uyanıp cep telefonumu önemli mesajlar için kontrol ederek başlarım. Artık Binance Coin’in fiyatını kontrol etmiyorum. BNB fiyatını haftalarca kontrol etmeyebilirim. Bana şu an fiyatını sorsanız, söyleyemem.”

Zhao’ya göre gelecek, kripto para ve Binance için oldukça ilginç olacak. Çoğu düzenleyici, bu yeni gelişmekte olan sektördeki gelişmelerin farkında olduğu için son iş toplantıları çok daha az eğitim çalışması gerektiriyordu.

Mevcut piyasaya ve fiyatlara bakıldığında Zhao, Bitcoin ve diğer para birimleriyle ilgili uzun bir görüşe sahip olduğunu kabul ediyor. Zhao, bu düşüşlerin bundan birkaç yıl sonra fark edilmeyeceğini, çünkü Bitcoin’in fiyatının büyük olasılıkla daha fazla olacağını belirtti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl