Bitcoin yükselirken iki balinadan iki kripto alımı

Geçtiğimiz hafta 66 bin dolara kadar inen Bitcoin, bu sabah itibarıyla yeniden 69 bin doların üzerine çıkarken iki balinanın Ether ve PEPE alımları da gözlerden kaçmadı.

hack (1)
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Tüm finans piyasaları gibi kripto para dünyası da Fed’in faiz indirimlerini beklerken, boğa sezonunun yıldızlarından olan PEPE balinaların tercihi olmaya devam ediyor. Ether spot ETF’lerine yeşil ışık yakılması da, onayın geldiği günden bu yana borsalardan 3 milyar dolarlık ETH çekilmesine neden olurken balinalar da alımlarını sürdürüyor.

Binance’ten yeni alım

2024 boğa sezonunun en büyük yıldızlarından biri de şüphesiz ki PEPE oldu. Boğa öncesi seviyesine göre 15 kattan fazla artış yaşayan PEPE, hala büyük alıcıların gözdesi konumunda… Zincir üstü takip platformu Lookonchain’in haberine göre, yeni açılan bir kripto cüzdanı 3 milyon dolar değerde 202 milyar adet PEPE alımı yaptı ve token’ları Binance’ten çekti.

Ether’i iyi bilen hesap 7000 ETH aldı

Aynı dakikalarda bir başka balinanın tercihi ise Ether oldu. Yine Lookonchain’in verdiği bilgiye göre bu balina Binance üzerinden 7000 adet ETH aldı. 26.7 milyon dolar değerindeki bu ETH’ler daha sonra borsadan çekildi.

Geçen senenin mayıs ayından bu yana neredeyse hep düşük seviyeden alım yapıp yüksekten satan bu kişi son Ether düşüşünden önce de 9000 adet ETH satmıştı. Bu Ether balinasının elinde şu anda 140 milyon dolarlık ETH bulunuyor ve toplam kârı da yaklaşık 76 milyon dolar civarında bulunuyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl