Kripto projesi LayerZero airdrop hakkı kontrolü için site açtı

LayerZero Vakfı, airdrop konusunda hak kazanıp kazanılmadığının kontrol edilebilmesi için bir site açtı. Layer Labs CEO'su Bryan Pellegrino da toplamda 1.28 milyon cüzdanın airdrop hakkı kazandığını belirtti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

LayserZero’da merakla beklenen airdrop hakları belli olmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda çoklu hesap (Sibil) açıp fazladan airdrop token’ı kazanmak isteyenlerin hedeflerine ulaşmayacaklarını açıklayan LayerZero CEO’su Bryan Pellegrino, toplamda 1.28 milyon cüzdanın hak kazandığını duyurdu. LayerZero Vakfı da, seçilenlerin kontrol etmeleri için bir web sayfası oluşturdu. Özellikle son dönemde alınan Sibil önlemlerinin ardından, kripto topluluğunun buradaki airdrop konusunda çok fazla beklentisi yoktu.

Farklı blok zincirleri arasında doğrudan iletişimi sağlayan bir protokol olan LayerZero’nun arkasındaki geliştirici şirket olan LayerZero Labs’de CEO Pellegrino X üzerinden yaptığı bilgilendirmede işlem sayısı ve başlangıç günü gibi kullanıcı hareketlerinin airdrop’ta belirleyici olduğunu söyledi.

Pellegrino mayıs başında en fazla %13’lük cüzdan kitlesinin airdrop için seçileceğini düşündüğünü söylemiş ve çoklu hesap açanlar yüzünden bu sayının en fazla 800 bin olacağını düşündüğünü ifade etmişti. Bugünkü rakam ise Pellegrino’nun düşündüğüne çok uzak olmasa da, yarı yarıya daha fazla gibi görünüyor.

LayerZero geçen haftaki sosyal medya gönderisinde airdrop’un 20 Haziran’da olacağına dair intiba uyandıran bir paylaşım yapmıştı.

Pellegrino hafta sonu da 1 milyar adetlik token arzının %23.8’lik kısmının topluluk ve ağ üzerinde uygulama geliştirenlere dağıtılacağını söylemişti. İlk gün sadece %8.’5lik token topluluğa gönderilecek. Kalan token adedinin dağıtımı ise 36 aya yayılacak.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl