Blast airdrop’u bekleyenler için uyarı: Adımlar açıklandı

NFT pazar yeri Blur'ün kurucusu tarafından yaratılan Blast'in airdrop'una 1 hafta kala proje ekibinden önemli uyarılar paylaşıldı. Blast Gold ve Blast Points olarak bilinen iki bölüm airdrop'a hak kazanmak için, bazı kullanıcıların Blast paneline de giriş yapmaları gerekiyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Mayıs ayında, 26 Haziran günü yapacağı airdrop’u duyuran Ethereum 2. katman ağı olan Blast, token dağıtımıyla ilgili bir uyarı paylaşımı yaptı. Yapılan açıklamada, Puanlar ve Altın (Points ve Gold) kategorilerine dahil olan EOA’ların (dışarıdan yönetilen hesap sahibi) Blast paneline giriş yapmaları gerektiği belirtildi.

Blast’in X hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Blast airdrop’una 1 hafta kaldı. Dapp’ler Altın ve Puanlar olarak bilinen kategori token’larını kullanıcılara 25 Haziran günü dağıtmalıdır. Eğer bir kullanıcıysanız ve dışarıdan yönetilen hesabınız (EOA) Puanlar ya da Altın kategorisine dahilse, Blast paneline giriş yapmanız gerekir. Böylece var olan hesaba bağlanma ya da bir daver alma şansı elde edersiniz. Bu sayede de airdrop hesaplamalarına dahil olursunuz. Bağlantılı cüzdanlarınıza da link vermeyi unutmayın”

Airdrop’un %50’lik kısmı Puanlar (Blast Points) alanına ayrıldı. Burada kullanıcılar, bakiyelerine göre her blok için otomatik olarak ödül alacaklar. Dapp’lerin büyümesi için ise Altın (Gold) kategorisi, bir teşvik mekanizması olarak kullanılacak. Burada da Dapp’ler, elde ettikleri Altın’ların %100’lük kısmını kendi kullanıcılarına dağıtacak.

Blast, normal şartlarda bu airdrop’u mayıs ayında gerçekleştirecekti ancak yaşanan gecikmeler dağıtımı hazirana sarkıttı. Proje, bu gecikmeden ötürü dağıtım miktarını da artırma kararı aldı.

2023’ün kasım ayında kurulan Blast ağında şu anda toplamda 2.1 milyar dolarlık kilitli varlık bulunuyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl