Kripto borsaları BingX ve Gemini’dan iki futbol kulübüyle yeni anlaşma

Bilinen kripto para borsalarından biri olan BingX, Premier Lig'in köklü kulüplerinden Chelsea ile olan sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Borsa, gelecek sezondan itibaren kulübün antrenman formalarının göğüs sponsoru olacak. Öte yandan Gemini borsası da İngiliz Bitcoin podcast yayıncısı Peter McCormack'in futbol takımı Bedford ile 5 yılı kapsayan yeni bir anlaşma daha yaptı.

Dünyanın en çok izlenen sporu futbol, her geçen gün daha fazla kripto para dünyasıyla bütünleşiyor. Bugün yapılan iki açıklama, biri Chelsea olmak üzere iki futbol takımıyla iki büyük kripto borsasının yeni anlaşmasını resmen duyurmuş oldu.

Bilinen kripto para borsası BingX, Premier Lig devi Chelsea ile olan kol sponsorluğu anlaşmasını büyüttü. BingX, bundan sonra Londra kulübünün antrenman formalarının göğüs sponsoru olacak. İngiltere’de büyük kulüplerin antrenman formalarındaki reklamların da, sponsorlar açısından büyük önem taşıdığı biliniyor.

Günün ikinci anlaşması ise bir başka büyük kripto para borsası Gemini’dan geldi. Geçtiğimiz günlerde Donald Trump’a yaptıkları seçim bağışıyla adını bir kez daha duyuran Winklevoss kardeşlerin sahibi olduğu borsa, halihazırda sponsoru olduğu Real Bedford takımıyla sözleşme yeniledi.

İlginizi çekebilir | Binance Türkiye’ye kapanıyor mu?

Winklevoss Capital şirketi de geçtiğimiz günlerde kulübe 4.5 milyon dolarlık bir yatırım açıklamıştı. Yeni forma sponsorluğu anlaşması 500 bin sterlin olacak ve 5 yıllık süreyi kapsayacak.

İngiliz ünlü Bitcoin podcast programcısı olan Peter McCormack’ın sahibi olduğu Real Bedford kulübü, İngiltere’de şu an bölgesel liglerde mücadele ediyor ve uzun vadede büyük bir futbol projesi olarak görülüyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl