Nokta atışı işlem yapan yatırımcı bu sabah da milyonlarca dolarlık Bitcoin aldı

Geçen seneden bu yana dip fiyatlardan alıp tepeden satmasıyla 30 milyon dolar kâr eden trader, iki günde on milyonlarca dolarlık alım yaptı. Dün sabah saatlerinde 16 milyon dolarlık alım yapan bu kişi, bu sabah da 14 milyon dolarlık yeni Bitcoin alımı yaptı.

Düşük fiyatlardan alıp yüksekten satmasıyla bilinen ve dün sabah 16 milyon dolarlık alım yapan trader, bu sabah da 14 milyon dolarlık yeni bir alım gerçekleştirdi ve toplamda 2 günde 30 milyon dolarlık Bitcoin almış oldu. Hesabın elinde şu anda 463.16 adet BTC bulunuyor.

Balina geçen seneden bu yana yaptığı alım-satım işlemleri sonunda 30 milyon dolarlık kâr elde etmişti. Bu kişi adeta iki günde, elde ettiği tüm bu kârla yeniden alım yapmış oldu.

Yükseliş beklentisi sürüyor

Kripto para dünyası özellikle Fed’in parasal sıkılaşma politikasının sona erecek olmasıyla birlikte yükseliş beklentisi içine girmiş durumda bulunuyor. Fed’in eylül ayında faiz indirimlerine başlaması piyasaların beklentisi dahilinde ancak kurum başkanı Powell bu konuda tarih vermekten ısrarla kaçınıyor.

CME borsasının vadeli piyasalarda yapılan işlemler üzerinden oluşturduğu Fed WatchTool grafiğine göre de, kurumun eylül ayında faizleri sabit bırakma beklentisi şu anda sadece %3.8 seviyesinde… Bu oran geçtiğimiz günlerde %0’dı.

Piyasalar, eylülde 25 baz puanlık indirimi %91.7, 50 baz puanlık indirimi ise %4.5’luk beklentiyle fiyatlıyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl