Telegram oyunu Catizen (CATI) Binance’e büyük yükselişle girdi

Bu sabah itibarıyla, 2 ay gecikmeli olarak airdrop'unun ilk bölümünü tamamlayan Catizen (CATI) TSİ 14'te Binance borsasında listelendi. Listelenmenin ardından ise token'da %1000'den fazla yükseliş geldi.

Telegram’ın bu sene milyonlarca kullanıcı tarafından büyük ilgi gören “tıklayarak kazan” oyunlarından biri olan Catizen’in token’ı olan CATI’de ilk etap airdrop bu sabah tamamlandı. CATI token, Kucoin, Bybit, OKX ve Bitget gibi büyük borsalarda da listelendi. Binance ise listelemeyi TSİ 13’ten 14’e kaydırdı.

Saat 14 itibarıyla Binance’te listelenen token, borsaya büyük yükselişle girdi. CATI, listelenmesinden saniyeler sonra yüzde 1000’den fazla artış gösterdi. Token fiyatı 1.2 dolara kadar çıktı.

Airdrop beğenilmedi

Airdrop, oyun istatistiklerine göre belli oranlarda kullanıcılara dağıtılırken, sayı ise oyuncuları memnun etmedi. Rakamlar daha önce açıklanmış olmasına rağmen, airdrop’tan kısa süre önce dağıtım için ayrılan oran düşürüldü. %9’luk oran Binance Launchpool’a ayrıldı.

39 milyondan fazla oyuncusu olduğu belirtilen ve aylık aktif kullanıcı sayısı da 18 milyon olan Catizen, temmuz ayında uygulama içi alımlar üzerinden 16 milyon dolardan fazla gelir elde etmişti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl