Bitwise yöneticisi: En güçlüler kripto almaya başladı

Bitcoin spot ETF ürünü bulunan şirktlerden biri olan Bitwise'da yönetici Matt Hougan katıldığı bir konferansta yatırım danışmanlarının yatırımlarını sordu. Büyük çoğunluğun kişisel olarak Bitcoin ve kripto aldığını ancak regülasyonlardan ötürü hala kendi müşterilerine bu aktarımı yapamadıklarını gördüğünü belirten Hougan, "Bu yol açıldığında her şey çok çabuk ilerleyecektir" dedi.

ABD’li varlık yönetim şirketi Bitwise’da yönetici Matt Hougan, Florida’da düzenlenen Barron’s Danışmanlar Zirvesi’ne katıldı. Burada yatırım danışmanlarının önünde bir de konuşma yapan Hougan, her sene olduğu gibi yine salondakilere Bitcoin ya da başka bir kripto para sahibi olup olmadıklarını sordu.

“%10’dan %70’e…”

Son 3 yılda bu konferansa katılan ve aynı soruyu soran Hougan, geçtiğimiz 2 senede olumlu yanıt olarak elini havaya kaldıranların oranının %10 ilâ %20 arasında olduğunu belirtti ve “Bugün ise oran %70’ti. Bu gerçekten inanılmaz” dedi.

Konuyla ilgili ikinci bir soru da soran Hougan, danışmanların müşteri hesaplarının ne kadarında Bitcoin ya da kripto olduğunu sordu. Çoğunluk ise aracılarla çalıştığı ve hala bu anlamda izin çıkmadığı için bu sorunun yanıtını “Hayır” olarak verdi.

“6 ilâ 12 ayda gelir, her şey çok hızlı olabilir”

Bitwise yöneticisi yatırım danışmanlarının önce kendi portföylerine alım yaptığını, daha sonraki 6-12 aylık süre içerisinde de bu alımların müşteri hesaplarına yansıdığını söyledi:

“Bu güçlü insanların Bitcoin almaları çok önemli… Kendi portföyünüze Bitcoin aldığınız zaman korku ve yok sayma kendini merak ve konfora bırakır. Bu alımlar danışmanlardan müşterilere yayılmaya başlayınca, her şey ilginç şekilde çok hızlı oluşabilir”

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl