Ekim’de büyük kilit açılımı: Tek kriptoda 1.1 milyar dolar dolaşıma girecek

Toplam token sayısının dolaşıma olan oranının büyük önem taşıdığı kripto para projelerinde ekim ayında da önemli açılımlar olacak. Toplamda 1.6 milyar doları aşan açılımlarda ise sadece Celestia'da (TIA) 1.1 milyar dolar değerde token dolaşıma girecek.

Kripto para yatırımcılarının yükselişler beklediği ekim ayında, önemli token kilit açılımları olacak. Onlarca token’da toplamda 1.6 milyar doları değeri aşan token açılımı devreye girecek. En büyük açılım ise toplamda 1.1 milyar dolar ile Celestia’da (TIA)… Projede 30 Ekim günü 175.5 milyon adet token dolaşıma girecek. Bu büyük miktarda token, toplam token arzının da %17.5’ine denk geliyor. Açılım gününden sonra ayrıca günde 998 bin adet token da yine dolaşıma girmeye başlayacak.

SUI’de yarın açılıyor

Son dönemin yükselen kripto projesi SUI’de de yarın 115 milyon dolar değerde 83 milyon adet token dolaşıma dahil olacak. Toplam arzı 10 milyar adet token olan SUI’de %0.83’lük oranda token’ın kilidi açılacak. Bilindiği gibi her ay SUI’de bu sayıya yakın adette token dolaşıma giriyor. Bundan sonraki aylarda da bu sayı azalarak devam edecek. Örnek olarak kasım ayında dolaşıma giren token adedi 81.9 milyona inecek. Sayı şubat ayında da 80 milyon olacak.

Aptos’ta değer 92 milyon dolar

Birinci katman blok zinciri projesi Aptos’ta 11 Ekim’de 11 milyon 500 bin token dolaşıma dahil olacak. Bu token’lar toplam arzın %1’ini oluşturuyor. Aptos’ta da her ay bu miktarda token dolaşıma girmeye devam edecek.

Arbitrum’da yine açılım!

Mart ayında 1 milyar dolara yakın değerde token açılımı yapan ve Ethereum 2. katman projeleri arasında en çok takip edilenlerden olan Arbitrum’da da her ay arzın %2.56’lık kısmı dolaşıma girmeye devam ediyor. 16 Ekim’de kilidi açılacak token’ların toplam değeri de yaklaşık 60 milyon dolar civarında olacak.

IMX açılımlara devam ediyor

Yine her ay açılımlara devam eden projelerden olan ImmutableX’te de yaklaşık 59 milyon dolar değerde açılım olacak. 4 Ekim’de kilidi açılacak olan 32.4 milyon adet token, toplam arzından %1.6’sına tekabül ediyor.

Axie Infinity’de %4.6 girecek

Özellikle koronavirüs pandemisiyle beraber adını duyuran blok zinciri tabanlı oyunlardan Axie Infinity’de 14 Ekim günü 50 milyon dolar değerde token dolaşıma girecek. 12.58 milyon adet token’ın kilidi açılacak. Bu token’lar toplam arzın da yaklaşık %5’ine tekabül ediyor. AXS’de 12 Ocak gününe kadar bir başka açılım ise olmayacak.

ZetaChain’de yarın açılıyor

Blok zincirleri arasında transfer sağlayan proje ZetaChain’de yarın 40 milyon dolar değerde token açılacak. Bundan sonraki her gün de 100 bin dolarlık token açılımı devreye girecek. Kilidi açılacak olan 59 milyonluk token adedi, toplam arzın da %2.8’ine denk geliyor.

Starknet aylık açılımları sürdürüyor

Şubat ayındaki airdrop’uyla çok konuşulan ve daha sonra 330 milyon dolarlık kilit açılımı yapıp, her ay 30 milyon dolarlık açılım sistemine geçen Starknet’te bu ay da aynı değerde token dolaşıma girecek. 15 Ekim’de 64 milyon adet token’ın kilidi açılacak.

Taiko’da 12.6 milyon adet dolaşıma girecek

Ethereum 2. katman projelerinden olan Taiko’da 14 Ekim günü 23.4 milyon dolar değerde 12.6 milyon adet token dolaşıma girecek. Bu token’lar toplam arzın sadece %1.2’sini oluşturuyor.

ApeCoin açılımları sürüyor

Bored Ape Yacht Club’ın token’ı olan ApeCoin’de de aylık açılımlar sürüyor. Burada da 17 Ekim’de 15.38 milyon adet token dolaşıma girecek. Bu token’lar toplam arzın %1.5’ine denk geliyor. Kilidi açılacak token’ların toplam değeri de yaklaşık 12.5 milyon dolar civarında…

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

1 yorum

  1. Hshdhh@gmail.com Yanıtla

    En akli başinda haber uyarilar