Ether balinası on milyonlarca dolarlık satışlarını sürdürüyor

Ethereum ICO'su döneminde 46 bin dolarlık ETH ede eden ve şu andaki token'larının değeri 350 milyon doları aşan bir yatırımcı, bir haftada ikinci kez yüklü satış yaptı. Cüzdan iki günde 19 binden fazla ETH'yi elden çıkardı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Geçtiğimiz hafta 2 yıl sonra uyanan bir Ethereum cüzdanı 32 milyon dolarlık satış yaparken aynı cüzdan bu hafta da satışlarına devam ediyor. Ethereum ICO’su döneminde 46 bin dolarlık 150 bin adet Ether alan bu hesabın sahibi şu anda şu anda 300 milyon dolardan fazla bir servetin üzerinde oturuyor.

Geçen hafta 32 bin adet ETH satan cüzdan son 2 günde de 47 milyon dolar değerde 19 bin adet ETH satışına daha imza attı. Toplam satış değeri ise 80 milyon dolara ulaştı.

Cüzdan sahibinin son günlerde yaşanan düşüşlerde satış yapması da dikkat çekiyor. Ether’in, İran-İsrail geriliminde 2500 doların altına inmesi hesabın daha da yüklü satışlar yapmasına neden oldu.

Aşağıdaki grafikte de görüldüğü gibi balina, Ether fiyatı 2500 doların altına indikten sonra toplamda 10 bin adet ETH’lik satış yaptı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl