Yeniden stake platformu Puffer airdrop ve token detaylarını açıkladı

2023'ün sonu itibarıyla en çok ilgi gören alanlardan biri olan yeniden stake dünyasında, airdrop beklentisi gerçek olan projelere Puffer Fnance de eklendi. Token ve airdrop detaylarını açıklayan Puffer için talep dönemi 14 Ekim - 14 Ocak (2025) arasında olacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Binance’ten Coinbase’e, Brevan Howard’dan Franklin Templeton’a kadar birçok büyük firmanın yatırım yaptığı Puffer Finance, yeni token ve airdrop detaylarını açıkladı. Airdrop için talepte bulunma dönemi 14 Ekim günü başlayacak ve 14 Ocak 2025’te sona erecek.

Toplamda 1 milyar adetlik token arzı oluşturulurken, ilk etapta bunun 102.3 milyon adedi dolaşıma girecek. İki dönem airdrop dağıtımı yapılacak olan PUFFER token’da detaylar şu şekilde:

  • Ekosistem ve topluluk için ayrılan oran: %40
  • Airdrop 1. sezon: %7.5 (Ekran görüntüsü 1 Ekim’de alındı)
  • Airdrop 2. sezon: %5.5
  • Yatırımcı grubu: %26
  • Erken katılımcı ve danışmanlar: %20
  • Protokol geliştiricileri: %1

Puffer token’ın yanında ayrıca vePuffer adında bir başka token da olacak. Bu token katılımcıların yönetişim teklifleriyle ilgili oy verme oranlarını belirleyecek.

Nisan ayında Brevan Howard Digital’ın başını çektiği yatırım turunda 18 milyon dolar toplayan Puffer Finance ‘deki kilitli varlık değeri şu anda 1.3 milyar dolar civarında…

En büyük Ethereum protokolü ise bir başka likit staking protokolü olan Lido Finance. Buradaki TVL değeri ise 23 milyar dolardan fazla…

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl