Ripple’da beklenen açıklama geldi: 7 borsayla ortaklık

Ripple'ın merakla beklenen sabit coin'i Ripple USD'de (RLUSD) artık sona gelindi. Bugün yapılan açıklamada 7 borsa ve 2 piyasa yapıcı şirket ile ortaklık kurulduğu bilgisi verildi. FDIC ve JPMorgan'ın eski yöneticileri de RLUSD'nin danışma kuruluan alındılar.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Özellikle sınır ötesi işlemlerde Asya ve Kuzey Afrika’da çok fazla kullanılan XRP’nin arkasındaki şirket olan Ripple, büyük talep gören RLUSD adlı sabit coin’inde artık sona yaklaşıyor.

Bugün yapılan açıklamada; Uphold, Bitstamp, Bitso, MoonPay, Independent Reserve, CoinMENA ve Bullish borsalarının RLUSD için ortaklık kurulan firmalar olduğu belirtildi. B2C2 ve Keyrock da piyasa yapıcılığı hizmetleri sağlayacak. Bu şirketlere ileriki dönemlerde yeni eklemeler de olabilecek.

“Altın standardı olacak”

Ripple’ın açıklamasında, “Şirket düzeyindeki sabit coin ihtiyaçları için bir altın standardı oluşturacağız” denildi ve iddalı bir taahhütte bulunuldu. Açıklamada ayrıca, “Ödeme çözümlerimiz hem RLUSD’yi destekleyecek hem de sınır ötesi ödemelerde yine maliyeti düşük ve hızlı hizmetler sağlamaya devam edecek” denildi.

FDIC yani Federal Mevduat Sigorta Fonu eski yöneticisi olan Sheila Bair ve JPMorgan ile USDC’nin arkasındaki Center konsorsiyumunun eski yöneticilerinden David Puth, RLUSD’nin danışma kuruluna girdiler. Kurula, Ripple CTO’su Chris Larsen de dahil oldu.

Her RLUSD token’ı nakit dolar, ABD devlet tahvilleri ve nakde eşdeğer varlıklar tarafından desteklenecek.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl