Coinbase’in yeni hedefi Wall Street

ABD'deki en bilinen kripto para ticaret platformu olan Coinbase, şimdi de Wall Street'i hedef almış durumda. San Francisco merkezli şirket, kurumsal yatırımcıları kendi platformuna çekmek için çeşitli araçlar geliştiriyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

ABD’deki en bilinen kripto para ticaret platformu olan Coinbase, şimdi de Wall Street’i hedef almış durumda.

San Francisco merkezli şirket, kurumsal yatırımcıları kendi platformuna çekmek için çeşitli araçlar geliştiriyor.

Bu çeşitli araçlar, yatırımcıların büyük miktarlarda dijital para depolayabildikleri saklama hizmetlerini ve ayrıca müşterilerine borç para kullanmalarını sağlayan risk yönetimi ve marj ticareti gibi gelişmiş işlem yeteneklerini içeriyor.

Bazı ürünler herkese sunulacakken, çoğu ürün ise yalnızca kurumsal müşterilere odaklanacak.

Coinbase Prime olarak adlandırılan, kurumsal müşterilere odaklanacak hizmet; borç verme, marj finansmanı ve borsa dışı alım satım işlemleri sunacak.

Şirket, 20 milyar dolardan fazla dijital varlığı tuttuğunu ve en az 10 milyon dolar tutarındaki mevduat ile yatırımcılara hizmet verileceğini söyledi.

Bundan yalnızca 3 yıl önce bir apartman dairesindeydi

Sadece üç yıl önce, Coinbase tek odalı bir apartman dairesinde faaliyet gösteriyordu ve geçen sene kripto paralara olan ilginin devasa artışıyla birlikte milyar dolarlık bir şirkete dönüştü. Coinbase, şimdi kurumsal yatırımcılarla çok daha büyüğünü hedefliyor.

Ayrıca Coinbase’in artık Andreessen Horowitz ve New York Borsası gibi destekçilerinden dolayı, 200 milyon dolardan fazla fonu var.

Coinbase Institutional’ın başkan yardımcısı Adam White, Coinbase’in, yatırım fonlarını ve Wall Street’in elitlerini kazanmayı umuyorsa, hizmetin güvenilir olduğunu kanıtlaması gerektiğini söyledi.

→ BITMEX’İN CEO’SU BİTCOİN’İN YIL SONUNDA 50 BİN DOLAR OLACAĞINA HALA İNANIYOR

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl