Bitcoin nereye gidiyor? Bir analiste göre 9 bin dolara dönmezse ‘sıkıntı büyük’

Nisan ortasındaki ralli durdu ve şimdi Bitcoin düşüş yönünde bir miktar riskle karşı karşıya. Bir analist, Bitcoin 9 bin dolar seviyesine hızla geri dönmezse görünümün pek iç açıcı olmayacağını düşünüyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin ve yıllık Consensus konferansı etrafındaki spekülasyonlar, 1 numaralı kripto paranın 9 bin doların altına düştükten sonra sert rüzgarlarla yüzleşmeyi sürdürmesiyle azalıyor. Nisan ortasındaki ralli durdu ve şimdi Bitcoin düşüş yönünde bir miktar riskle karşı karşıya.

Bir analiste göre Bitcoin’in bu seviyelerde kalıyor oluşu büyük bir risk taşıyor.

MarketWatch’ın analist Jani Ziedins’in görüşlerine yer verdiği haberde, “Bitcoin birkaç hafta boyunca 9 bin dolar seviyesinde tutunduktan sonra kendini bu destek seviyesinin altında buldu. İki hafta önce okuyucuları desteğin durma noktasına geldiği bir nokta geliyor şeklinde uyarmıştım. Burada olan buydu. Bu seviyelerde BTC’den kuşku duyuyorum ve yanlış olduğumu kanıtlaması için en kısa sürede yeniden 9 bin dolar seviyesine dönmesi gerekiyor. Aksi halde fiyatı 6 bin doların altına itecek asabi bir satış bekliyorum.” ifadeleri yer aldı.

Bitcoin, son 24 saat içinde yaklaşık yüzde 3’lük bir düşüşle 8300 dolardan işlem görüyor. Kripto para piyasasının toplam büyüklüğü ise 380 milyar dolara geriledi.

→ ‘BITCOIN CASH YIL SONUNA KADAR DEĞERİNİ İKİYE KATLAYACAK’

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl