Bitcoin’deki düşük hacimli yükseliş bir boğa tuzağı olabilir

Bir numaralı kripto para Bitcoin, geçtiğimiz günlerde 7100 dolar seviyesinden yukarı yönlü bir kırılma yaşayarak yükselişe geçmişti. Bir analist, Bitcoin'deki bu yükselişin bir boğa tuzağı olabileceğini düşünüyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bir numaralı kripto para Bitcoin, yaklaşık iki gündür 7650-7750 bandında gidip geliyordu. Bitcoin, bugün ilk kez 7600 doların altına doğru bir kırılma yaşadı.

Bitcoin‘deki son durumu değerlendiren CoinDesk analisti Omkar Godbole, 2 Haziran’da düşen direnç çizgisinde yaşanan kırılmanın kapıları 8000 dolara doğru açtığını fakat düşük hacmin sahte bir çıkışa işaret edebileceğini söyledi.

Godbole ayrıca, 4 saatlik grafikte görülen yükselen bayrakta aşağı yönlü kırılma yaşanması (yaklaşık olarak 7550 dolar altı) halinde fiyatın 7040 dolara gerileyebileceğini ifade etti.

Godbole son olarak yalnızca 7700 dolarlık yüksek hacimli bir kırılmanın 8000 dolara kadar sürdürülebilir bir ralli sağlayabileceğini kaydetti.

Öte yandan 6 Haziran tarihi Bitcoin için önemli bir gün olabilir. Ocak ayından bu yana her ayın 6’sı Bitcoin için önemli bir trend değişimine işaret ediyor. Bu trend değişimi doğrultusunda bazı yatırımcılar ve analistler Bitcoin’deki gerilemenin bu ayın 6’sında son bulmasını, buradan yeni bir yükselişin temelini atmasını bekliyorlar.

→ SON DÖNEMİN GÖZDESİ EOS’TA ENDİŞELENDİREN TABLO

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl