‘Kripto paralar konusunda en güzel günler önümüzde’

Bitcoin ve diğer kripto paralar için bir düşüş döneminde olsak bile uzmanlar yine de büyük kazançların önümüzde olduğunu düşünüyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Son zamanlarda Bitcoin, Ethereum, XRP ve diğer ana dijital paralar düşüşte.

Bu düşüşle ilgili olarak uzmanlar farklı görüşlere sahip. Bazıları düşüşün tamamen piyasa tekniğiyle uyumlu olduğunu ve bu nedenle gerçekleştiğini söylerken bazılarıysa Güney Kore merkezli Coinrail’in hack’lenmesi ve ICO’larla ilgili düzenleme endişelerini gerekçe gösteriyor.

Bitcoin ve diğer kripto paralar için bir düşüş döneminde olsak bile uzmanlar yine de büyük kazançların önümüzde olduğunu düşünüyor.

‘Pozitif haberlere ihtiyacımız var’

Forbes’a konuşan Blocktrade Capital’in kurucusu ve CEO’su Ben Marks bunlardan biri. Marks, “Büyük getiriler önümüzde. Bir token ile ilgili iyi bir haber yayınlandığında hacim ve fiyat artışları görüyoruz; tıpkı yakın zamanda Coinbase’de listeleneceği duyurulan Ethereum Clasic gibi. Buna ek olarak Binance token’ı geçen ay en büyük 20 coin’i geride bıraktı. Bu durum piyasanın hala bireysel yatırımcıları harekete geçirdiğini ve boğa hareketlerini yürütenlerin onlar olduğuna işaret ediyor. Uzun bir boğa koşusu için sürekli olarak negatif haberler karşısında ağır basması için pozitif haberlere ihtiyacımız var, bu sayede momentum kırılmayacak.” şeklinde konuştu.

‘Son aylarda kurumsal ilgi arttı’

BitcoinIRA.com’dan kurucu ve COO Chris Kline de aynı görüşte. Kline, “En güzel günlerin kesinlikle önümüzde olduğuna inanıyorum. Geçtiğimiz aylarda Goldman Sachs’ın Bitcoin ticaret platformu açıklaması ve Nasdaq ile kripto para borsası Gemini arasındaki iş birliği gibi kripto para sektörüne yönelik kurumsal ilginin arttığını gözlemledik. Yasal düzenlemelerle ilgili belirsizliklerin azalmasıyla fiyatlar artacaktır.” dedi.

→ EOS’TA GÜVENLİK AÇIKLARININ SONU GELMİYOR

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl