Binance, piyasaya rağmen çuvalla para kazanmayı sürdürüyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, alıcıların geri çekildiği, borsaların tekrar tekrar saldırıya uğradığı, regülatörlerin incelemelerini artırdığı, Bitcoin'in yıl başına göre yüzde 52 değer kaybettiği bir ortama karşın çuvalla para kazanmayı sürdürüyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bu yıl kripto para borsaları önemli saldırılar geçirdi ve bu saldırılarda yüz milyonlarca dolar değerinde zarar bilançoları oluştu fakat dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri hala çuvalla para kazanmaya devam ediyor.

Bloomberg’de yer alan haberde Binance’in CEO’suna göre 2018 yılında 500 milyon ila 1 milyar dolar arasında net kâr elde etmeyi beklediği bildirildi. Borsanın CEO’su Changpeng Zhao, bir röportajda ilk yarı gelirinin yaklaşık olarak 300 milyon dolar olduğunu söyledi. Zhao, sözlerinin devamında bir yıl önce açtığı borsada günlük cironun yaklaşık 1.5 milyar dolar olduğunu ve borsanın 10 milyon kullanıcıya ulaştığını ifade etti.

Zhao’nun rakamları, alıcıların geri çekildiği, borsaların tekrar tekrar saldırıya uğradığı, düzenleyicilerin incelemelerini artırdığı, Bitcoin’in yüzde 52 değer kaybettiği bir ortama karşın bazı kripto para borsalarının nasıl gelişiyor olduğunu açık bir şekilde gösteriyor.

Japonya ve Hong Kong’da yetkililerle anlaşmazlık yaşayan Binance, operasyonlarını Malta’ya taşımıştı. Platform, şimdi yakın zamanda Uganda, Bermuda ve Malta’da müşterilerinin kripto paralarını itibari paralara dönüştürmelerine izin vermeyi planlıyor.

Zhao, daha önce Binance’in yılın başında 2 milyon kullanıcıya sahip olduğunu söylemişti. Borsa, 2017 yılının Temmuz ayındaki 15 milyon dolarlık ICO’dan 11 gün sonra açıldı. Kripto para çılgınlığı, geçtiğimiz yılın sonunda zirveye çıktığı sıralarda Binance, günde 11 milyar dolarlık ticarete ev sahipliği yapıyordu. Platform, CoinMarketCap’ten elde edilen verilere göre son 24 saat için 1.3 milyar dolarlık ticaret gerçekleştirdi.

→ BITCONNECT’İN CEO’SUNUN EŞİ ÖLDÜRÜLMÜŞ OLABİLİR

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl