Bitcoin’de işlem hacmi dibe vurdu, kısa pozisyonlar sıçradı

Bitcoin, dar bir aralıkta işlem görürken hacim verileri son bir ayın en düşük seviyesine indi. Ek olarak kısa pozisyonlarda da önemli ölçüde artış görüldü.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin, son 11 gündür 5,850 – 6,650 gibi dar bir aralıkta işlem görüyor. Lider kripto para şu sıralarda 6,380 dolardan el değiştiriyor.

Bitcoin grafiğinde 5 gün önce oluşmaya başlayan daralan üçgende iyice sona yaklaşıldı. Bu durum ve fiyat hareketlerinin dar bir aralıkta gerçekleşiyor oluşu Bitcoin’in yakında yukarı ya da aşağı yönlü sert bir hamle yapabileceğine işaret ediyor.

İşlem hacmi son 1 ayın en düşük seviyesinde

Bitcoin’de işlem aralığı daralmışken hacim de oldukça azaldı. CoinMarketCap’ten elde edilen verilere göre şu sıralarda bir numaralı kripto paranın son 24 saatteki işlem hacmi, 3,1 milyar dolar düzeyinde. Bu seviye, 15 Temmuz’dan bu yana ilk kez görülüyor.

Kısa pozisyonlar

Kısa pozisyonlar, 15 dakikada zıpladı

Bu arada kripto para borsası Bitfinex’de kısa (short) pozisyonlardaki sıçrama da dikkat çekiyor. TSİ 20.30’da kısa pozisyonların büyüklüğü 31,700 BTC’deyken hızla yaklaşık 34,000 BTC’ye tırmandı.

→ VEFAT EDEN EKONOMİ YAZARI GÜNGÖR URAS BITCOIN’İ 134 DOLARKEN YAZMIŞTI

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

2 yorums

  1. Kadir Özsoy Yanıtla

    Bu tip eski tarihli haberler sitenizde neden bugünmüş gibi gözüküyor.Bitcoin fiyatını yazmasa yeni haber sanabilir insanlar.Üstte de bugünün tarihi 15 nisan 2019 yazıyor.Bu sorun sürekli var ve acilen bir çözüm bulun lütfen.Bu yüzden haberleri sitenizden takip edemiyoruz.

    1. Burak Köse Yanıtla

      Tarih için yanlış yere bakıyorsunuz. En üstte sol tarafta gördüğünüz tarih, yalnızca baktığınız günün tarihidir. Haberlerin tarihleri ise masaüstünde sol bölümde yer alan reklam sütununun altında, mobil sürümde ise başlık ve haber özeti bölümünün hemen altında yer alır.