Bittrex, Bittrex International ve Bittrex Malta’yı duyurdu

ABD merkezli lider kripto para borsalarından biri olan Bittrex, Bittrex International ve Bittrex Malta'yı kurduğunu bildirdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Bittrex, Bittrex International adında yeni bir şirket kurduğunu duyurdu.

Borsadan yapılan resmi açıklamada şirketin yeni Bittrex Malta platformu da dahil olmak üzere ABD dışında faaliyet gösteren yenilikçi Blockchain odaklı şirketlere sahip olacağı ve bunları yöneteceği bildirildi.

Açıklamada, “Bittrex International’ın misyonu bu yenilikçi teknolojinin dünya çapında benimsenmesine katkı sağlayarak Blockchain devriminde itici bir güç olmaktır. Şirket, Bittrex’in uluslararası şirketlerine sahip olacak ve bunları yönetecek.” denildi.

Ek olarak Bittrex International’ın Malta’da “Bittrex’in son teknolojisiyle inşa edilmiş, güvenli ve gelişmiş bir dijital varlık platformu” olan Bittrex Malta’yı kurduğu da kaydedildi.

Bittrex’in CEO’su Bill Shihara, “Bittrex’te Blockchain devrimine güç kazandırmak amacıyla güvenli, güvenilir ve yenilikçi platform teknolojimizi kullanıyoruz. ABD merkezli ticaret platformumuz ve dünya çapında artan iş ortakları ağı sayesinde Bittrex, Blockchain teknolojisini ve dijital varlık ticaretini küresel toplum için daha erişilebilir hale getiriyor. Bittrex International ve yan kuruluşları, dünyanın en yenilikçi Blockchain projelerinin belirlenmesi ve listelenmesi sürecini modernleştirerek bu devrimci teknolojinin benimsenmesini büyütmek için çalışmalarımızı daha da ileriye taşıyacak.” dedi.

→ ‘500 MİLYON DOLAR’ DENİYORDU: STELLAR O ŞİRKETİ RESMEN SATIN ALDI

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl