XRP’den Coinbase’i unutturacak hamle: Nasdaq

Sık sık Coinbase ile anılan fakat bu borsada bir türlü listelenmeyen XRP'nin yakında çok büyük bir isimle geleceği öne sürülüyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

The ICO Journal’da yer alan habere göre, XRP dünyanın en büyük ikinci borsası Nasdaq’ın kripto para borsasında listeleyeceği ilk kripto paralardan biri olacak.

Ripple, yaklaşık bir yıldır XRP token’larını listeleyecek ve haberi, manşetleri süsleyecek bir borsa arayışında. Geçmişte Coinbase ile Ripple sık sık birlikte anıldı, hatta Coinbase’in XRP’yi listeleyeceği pek çok kez iddia edildi fakat bu şimdiye kadar gerçekleşmedi. Coinbase, şimdilik XRP’yi listelemek için acele etmiyor gibi görünüyor.

Bununla birlikte XRP, yakın bir zamanda belki de Coinbase’den daha etkili olabilecek bir borsa ile anılacak. Nasdaq.

Ripple ile Nasdaq yöneticileri arasında son dönemde büyüyen bir ilişki var. Aşağı yukarı iki taraf arasındaki görüşmeler, dört aydan daha uzun bir süredir devam ediyor. Görüşmelerin neticesinde XRP, Nasdaq’ın 2019’un başlarında açacağı kripto para borsasında listelenecek ilk coin’lerden biri olarak belirlendi.

Böyle bir gelişmenin, Ripple’ın Coinbase konusunda devam eden hayal kırıklığıyla alakalı her türlü endişeyi bir kenara atacağı düşünülebilir. Yaklaşan küresel bir borsa ve Nasdaq gibi bir marka üzerinde listelenmek Coinbase’den daha büyük bir etki yaratabilir.

→ CNN TURK’TEN AYRILAN EBRU BAKİ’NİN YENİ DURAĞI BTCTURK OLDU

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl