Bittrex, 3 farklı dijital para için cüzdanları kapatacak

ABD merkezli önde gelen kripto para borsası Bittrex, 5 Kasım'da üç farklı dijital para için cüzdanları kapatacağını duyurdu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

ABD merkezli kripto para borsası Bittrex, dün yayınlanan duyuruyla Bitshares (BTS), Bitcoin Gold (BTG) ve Bitcoin Private (BTCP) için cüzdanları kapatacağını açıkladı.

Cüzdanlar, 5 Kasım 2018’den itibaren kapanacak. Bu tarihten sonra borsada kalan varlıklar, geri alınamaz hale gelecek. Bu dijital paralardan herhangi birine sahip olan kullanıcıların, 5 Kasım 2018’den önce bunları Bittrex’ten çekmeleri gerekiyor.

Bu dijital paraların hiçbiri şu anda Bittrex’te aktif olarak işlem görmüyor. Borsanın BTG ve BTS gibi kripto paraları liste dışı etmesi garip gelebilir. Bu kripto paraların her ikisi de piyasa kapitalizasyonuyla en büyük 50 kripto para içinde ve Binance gibi diğer büyük borsalarda listeleniyorlar. Ancak dijital paralarla ilgili sorunları, Bittrex’in bu kripto paraları neden liste dışı ettiğini açıklıyor.

Bitcoin Gold, %51 saldırısını takiben 2018’in Eylül ayında Bittrex’ten liste dışı edildi. Bittrex, saldırı sırasında BTG ekibinden kaybettiği 12,372 BTG’yi kurtarmasını istedi. BTG ekibi, bunu reddedince borsa dijital parayı liste dışı etme kararı aldı.

BitShares ise Bittrex’in bir BTS node’unu çalıştırmanın çok zor olduğunu ve işletme maliyetine değmediğini iddia etmesinin ardından liste dışı edildi. Bitcoin Private durumunda ise borsa, bu dijital para için herhangi bir işlem çiftine sahip değildi. Cüzdan, Şubat ayında gerçekleşen airdrop sırasında yalnızca BTC sahiplerine BTCP verebilmek için açılmıştı.

Bu arada Bittrex, 19 Ekim’de AUR, BYC, CRB, OMNI ve SPR olmak üzere beş farklı dijital parayı daha borsadan kaldıracak.

→ ETHEREUM’UN MUCİDİ PROJEDEN AYRILMAYI PLANLIYOR

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl